A blög once bit my sister

Årskavalkade 2011

Jan- Mars 2011

Syns ikke det var lenge siden sist jeg laget en slik årskavalkade. Uansett får man et flott perspektiv på alt det fine man har gjort i løpet av det året som har gått. Bildene over er fra januar- mars. Mye babykos, lek i snø, baking og litt sying.

Tidlig vår 2011

Når våren kom fikk jeg fornyet meg litt. Anbefales på det sterkeste å unne seg en slik dag. Synd bare at amming nå har gjort håret mitt så utrolig mye tynnere.

Påsken ga skikkelig sommerfølelse i år. Venner i Drammen ble besøkt.

Klemetsaune 2011

Mange fine timer er tilbragt i kolonihagen på Klemetsaune. Vi fikk faktisk ting til å vokse :) Spesielt sukkererter, ruccola, spinat, krydderurter og ringblomst var vellykket. I 2012 må vi ha nye jordbærplanter, prøvde å omplante de gamle- mye jobb for lite avling.

Inne ble det malt vekk mye furu (mer skal bort i 2012), nytt gammelt-kjøkken kom på plass og bror hjalp oss å bygge trapp til kjelleren. Det er en helt egen ro å være på Klemetsaune. Gleder meg vanvittig mye til ny sesong.

Sommer 2011

I sommer fikk vi også besøkt Danmark, Ålesund, Geiranger, Lom og Dovre Gubbens Hall. Alle stedene drar jeg gjerne til om og om igjen.

Vi fikk til egne tomater, sikkert over 100. Lærte på det også, ettersom at de smakte vassent og ble nok vannet for mye.

Høst 2011

Høsten ble lang og fin. Endelig bygde mannen vårt nye soverom, som typisk nok mangler listverk enda. Søvnen er uansett mye bedre når alle sover på eget rom.

Vi var i et flott bryllup. Hadde en fin langhelg i Åre med gode venner. Jeg var på 1-døgns husmorferie til Son, for å feire 40-årsdagen til mannen med de blå skoene.

Morten anla skjegg, noe jeg var imot. Nå syns jeg han kler det vanvittig godt!

Jul 2011

Førjulstiden begynte tidlig, noe jeg liker. Det er tiden før jul som er best! Det merkes også på det ekstra "bildekket" jeg har fått rundt magen.

Findus flyttet inn. Skulle tro han har bodd her for alltid. Nå for tiden går det ikke holde ham inne hele dagen, så det er på tide å få ham merket. Heldigvis har han ingen problemer med å finne hjem til matmor og matfar ;)

Nyttårshelgen skal jeg jobbe tre netter, så jeg blir ikke mye sosial. Jobbe, sove og spise er stikkordene.

Takk for alle som har vært innom i 2011, en spesiell takk til alle som legger igjen kommentarer!

GODT NYTT ÅR HILSER THE BREKKEVOLDS!

8 comments:

 1. Dere er en FIN gjeng. Gleder meg til å følge dere i 2012 også :)

 2. Herlig med slike oppsummeringer! Gleder meg til å følge deg (og dere) i 2012. Godt nyttår Ü

 3. Ser ut til et begivenhetsrikt og fint år. Mange koselige bilder. Håper det neste året blir like bra!

 4. Heia:)Vil bare ønsk dokker alle et supert nyttår!Nydelig kavalkade dere har laget.Klæm

 5. Et fint år, ser det ut til :o) Og så mange utrolig flotte bilder! Syns dere er så flinke til å ta bilder - de er så levende og fine.

  Godt nyttår til dere :o)

 6. TAKK for flott kavalkade Johanne! gleder meg til å følge dere videre i 2012! klem!

 7. Godt nytt år til alle fire! Flotte bileter frå året som gjekk! Eg kjenner på meg at eg LENGTAR etter sommaren - må den komme snart!!:) God klem

 8. Et nydelig knippe bilder av et flott familieår! Jeg ønsker dere alt godt for det nye året, takk for mange gode bloggstunder i året som gikk :)

  Klem, -Grete

Comments on this blog post have been disabled.