A blög once bit my sister

Little People

Der er lyset :) Little people

Dagens tips skulle kanskje kommet før jul, men du kjenner kanskje noen småbarn som har bursdag på nyåret. Jeg hadde besøk av barselvennine Aaste og gutten hennes Erlend i dag og vi snakket om at Little People fra Fisher Prise er helt unikt bra. Olli har allerede en buss, et skip og en liten motorsykkel fra Little People som han leker mye med. Dette er også leker som vokser med barnet, Emilie på 5 år liker også å leke med det. Lekene tåler mye og holder i evigheter.

Har du leker fra Little People eller annet fra Fisher Prise som du og barnet ditt setter pris på? Jeg er på ingen måte sponset, bare glad i gode leker ;)

Ha en fin fin onsdag!

7 comments:

 1. Lukas fikk den bussen til 1årsdagen sin, og fra før har vi skip som de to eldste fikk da de var..tja 2 og 3 år kanskje? Den lekes fremdeles masse med, av alle tre. Kjøpte noen ekstra folk til båten, og de er så populære. Den "synger" ikke lengre, men det er nok fordi den har vært med oppi badekaret :) Fineste lekene som holder seg!

 2. heisann! leenge siden jeg har fått skrevet noe her inne nå! men, i dag har vi fått fiberkabelen i hus, og internett funker som bare det!

  mange mange lekre bilder de siste ukene, oliver har jo blitt såå stor ;)

  Morten-tusen takk for at du gidda å lage musikk-adventskalender! jeg har kosa meg med den, og funnet flere ukjente godbiter! -digg!

  godt nytt blogge-år fra surnadal ;)

 3. Vi har hatt mye little people leker, noe har vi nå gitt bort til barnehagen ettersom Torje er mest opptatt av småbiler. De tåler utrolig mye og det er jo leker som kan gå i arv.

 4. Vi har buss, bondegård, garasje, minifly, minibuss og mange figurer. Bussen fikk Sigurd til jul, bondegården er fra 2003, garasjen fra forrige årtusen og de to siste kjøpt på søppelplassens bruktbutikk for ti kroner.

 5. Og sjørøverskuta. Hvordan kunne jeg glemme den?

 6. Min Oliver på 21 mnd har bussen og den brukes mye hver dag. Melodien kan drive meg til vanvidd innimellom men bussen i seg selv er kjempesøt.

 7. Vi har ingen little people-leikar, men fikk med ein film med figurane med eit foreldre og barn ein gong. Den elsker Nathaniel, og kaller det for PeoplePeople:)

Comments on this blog post have been disabled.