A blög once bit my sister

Sølvkopp

Sølvkopper

Har du sølvkopper fra navnefest eller dåp stående i skapene dine? I så fall kan det være et godt tips å begynne å ta dem i bruk. Server melk i dem til de små, melken holder seg god og kald lenge :) De kan jo også brukes til rosiner, nøtter eller lørdagsgodt. Både Emilie og Olli bruker sølvkoppene sine mye.

Om de trenger å pusses har jeg et rimelig tips. Kok opp vann og pakk inn koppen i alluminiumsfolie, legg den oppi det varme vannet. Ha oppi ett par spiseskjeer med bakepulver. Dette vil komme til å bruse, gøy for barna å følge med på. La det få virke litt. Ta opp og pakk ut, tørk av med en tørr klut. Du vil få en skinnende sølvkopp igjen ;)

God natt, hilsen nattevakten :)

4 comments:

  1. skjønne kopper ;) vi har bare en slik kopp, og den var mann1 min sin da han var liten! (ja, den er vel fortsatt han sin da??)

    god natt! hilsen gunnhild, som ikke har noen annen grunn enn at hun er en natterangler ;)

  2. For et supert tips! Takker! :)

  3. Hyggelig at du liker tipset Ingunn :)

  4. Dette tipset likte jeg også. Har til og med en nydelig sølvkopp som pappa hadde som barn. Og er egentlig av den oppfatning av at ting er til for å brukes, men akkurat sølvkoppene våre har jeg ikke brukt.

Comments on this blog post have been disabled.