A blög once bit my sister

Instagram

Sibling love

Jeg har virkelig begynt å skjønne fascinasjonen for app'en Instagram. Du deler kjapt og enkelt bilder fra din smart-telefon med omverden. Du kan også raskt velge en kul effekt på bildene dine, en effekt som kan gi bildet ditt det lille ekstra. Jeg er hekta! Bildet over ble tatt når E hadde hjemmedag med meg og Olli på mandag. Jeg la på en effekt som heter "X-pro II" i Instagram. LOVE it!

Slik som mange andre nettsamfunn, kan du følge andre som deler sine bilder. Bildene er kule og de inspirerer!

Mitt navn på Instagram er: brekkevold
Jeg vil gjerne følge deg om du bruker Instagram. Så legg gjerne igjen navn eller følg meg om du vil.

Morten og jeg er to sykling-foreldre for tiden. Morten startet med antibiotika for bronkitt før helga. Jeg var plaget med magen i går. Så nå gjelder det å komme seg fort. Denne søndagen gjelder avslapping.

3 comments:

  1. Instagram høres fantastisk ut!! har fått øynene opp for ulike apps i det siste.. (selv om jeg har hatt iphone lenge nå)

    God bedring til dere begge:)

  2. Håper dere har kommet dere litt, dere voksne. Fortsatt god bedring!

  3. Jeg har faktisk ikke så mange app's. Syns telefonen blir så rotete. I tillegg bruker jeg kun noen få uansett. Men de som er bra, brukes desto flittigere.

Comments on this blog post have been disabled.