A blög once bit my sister

Hilsen fra barnerommene

Prinsesse til E

Emilie fikk en herlig perlet prinsesse av sin franske venninne Alice i går, med ønske om et godt nytt år :) Vi festet den med lærertyggis på klesskapet til prinsessa.

Klesskap Amaryllis pynt

Jeg har endelig fått tørket støv av alt nipset og småtingene til Emilie. Hyggelig å avslutte oppryddinga med å pynte bordet med en amaryllis i glass-skål. Slike småting gleder Emilie mye. Komplimentene kommer på rams da. Hun har dessuten venninnebesøk i ettermiddag :)

På nattbordet Nedtelling

De fargerike og praktiske koffertene på nattbordet er fra Søstrene Grene. Emilie og jeg har nedtelling til vi skal på jente-tur til min søster med familie i Son sammen med onkel og gutta. Hun gleder seg noe vanvittig.

Ved senga til Olli

Over senga til Olli følger uglene med og han har fått sitt eget nattlys. Den gutten er over gjennomsnittet opptatt av lys, han snakker om det dagen lang. Hans første setning er; "der er lyset", det gjentaes uendelig mange ganger daglig. Hans første ord var også lys. Hva var ditt barns første ord?

Barnerom detaljer

Både O og E har fått seg fine postkasser av snille Marte til jul. Emilie får lørdags-godtet sitt i sin, til stor stas :)

Far i huset hoster forsatt stygt pga sin bronkitt. Jeg er bra igjen.

Må få takke spesielt for alle kommentarene på mitt sukk-innlegg. Dere er fine alle sammen!

8 comments:

 1. fine bilder! så koselig at dere skal på jentetur sammen, skjønner godt hun gleder seg :) Lukas sitt første ord var "tiss", hahaha :-)

 2. Haha, så morsomt! Nathaniel sitt første ord var også lys (eller yssss). Heilt hekta på lys. Savannah sitt første ord var puste, eller meir pffffffte - men det er det pusen vår heiter:) Vi har nett kjøpt eit slikt klesskap til Nathaniel, men har ikkje satt det opp enda:)

 3. Lys! det var det første ordet til jenta mi.. og så tror jeg det var "kea" (Ikea) :)

  Herlige rom!

 4. Randis første ord var fis - faktisk. Torje sitt var nei... Lover bra??? Den er så fin den tapeten på Ollis rom!

 5. God morgen Johanne:) Takk for trivelig besøk av deg på "Fretexen min":) velkommen igjen:) Fint det ble på Emilie sitt rom, også så artig at hun setter ord på gleden sin over sånne ting:)Liker de uglene på begge rommene:) Mener å huske ta lys var ett av de første ordene ihvertfall, eller lyt som hun sa;)

  klem fra Trine:)

 6. God formiddag, flotte du! Så fine detaljer på rommene til ungene! Herlig perleprinsesse :). Vi er også i perlemodus. En prinsesseform til perlene tror jeg hadde blitt tatt veldig varmt imot her i huset! Velig lurt med nedtelling sammen på tavlen. Gjøre ekstra stas på det å glede seg! Og Son er jo en perle!! Jeg var på kurs på Son spa i fjor - to kalde og vakre januardager. Det var så fint! Kos dere! Her har de første ordene vært henholdsvis mamma, pappa, mainn og baill (jentene mine har kun snakket trøndersk - som meg, når de har vært rundt ett år gamle ;)). Ha en nydelig dag!

 7. Gøy å høre fra dere :)

  Jeg har blitt irettesatt av mannen som mener at Olli sine første ord var mamma og pappa. Uansett, så sier han ikke det nå nei. Det kommer vel tilbake.

  Trine: Veldig hyggelig å ta en prat med deg på Fretex. Kommer nok snart igjen :)

  Whitebite: Ikea ? :)

 8. Monica: Det er ikke tapet det du ser på Ollis rom forresten. Det er stoff fra Ikea :)

Comments on this blog post have been disabled.