A blög once bit my sister

Bagateller

My creation

Det er et luksusproblem å klage på at man må være oppe i 24 timer, når man har verdens fineste sønn å dele timene med. Basta!

Selv om jeg gjerne tar en dupp bare jeg blir sittende i ro mer enn to minutter... Selv om jeg blir irritert bare noen sier "bø" til meg. Bagateller!

Jeg blir som en Duracell-kanin som så absolutt ikke kan sitte i ro. Så jeg har vasket hele huset, laget brownies og drukket store mengder koffein.

Ok, jeg har også ligget strak ut i sengen, minst en meter over madrassen. Jeg er nemlig livredd for å ikke våkne av at O våkner når jeg er en "smule" overtrøtt. Man kan si jeg gleder meg kanskje litte grann til mannen kommer hjem.

Bildene er tatt med my precious iPhone og app'en Instagram.

God fredagskveld!

4 comments:

  1. Luksusproblemer er også problemer, som man sier... Syns du har vært særdeles effektiv til tross for trøttheten, impressing :)

  2. SKulle ønske jeg av og til følte meg som en Duracellkanin ;) Sånn bortsett ifra at jeg helst ikke vil være våken i 24 timer da. Håper du har fått litt avlastning i ettermiddag. Nå har vel roen snart senket seg i stua deres. Minsten er lagt hos oss og Ingvild bader og koser seg før hun tar kvelden etterhvert. Riktig god helg til deg og dine!! Klem fra Ellen

  3. All ære, ros og beundring til deg som mestrer nattevakter med små barn!! Håper du fikk deg god hvile i ettermiddag. Er ikke minst imponert over at du får energi av å være overtrøtt! - herlige bilder :)

  4. Takk dere, jeg var virkelig aktiv i går ja. Nå har jeg helt rot og støvtullat hjerne i dag også.. Sov bort hele fredagskvelden dog. Nå skal jeg endelig spise frokost ;)

Comments on this blog post have been disabled.