A blög once bit my sister

Senkveld

Lykke på isen

[Hør på denne.] (https://www.youtube.com/watch?v=hSH7fblcGWM&list=LLbEL_yL-hHqH5ec-s-Cu4bg&feature=m9h_lolz) Tenk på noe fint og lytt :)

My weekend

Jeg har jobbet de to foregående nettene, så nå er jeg bare oppe litt ekstra i håp om å få sove godt når jeg finner frem til sengen ;)

Fikk klemt inn tid til å gå på skøyter med våre fine naboer og ettermiddags-besøk hos herlige Torill denne søndagen. Enn at Torill har strikket Selbu-sokker i nydelig garn til meg denne uka :) Heldige meg! Hun har også strikket en helt nydelig genser til Olli. Jeg skal ta nærmere bilder av oss med speilrefleksen i morgen. Torill bød oss på nydelig eplekake, kaffe og solbærsorbet. Imponerende dame som er så fin å snakke med. TAKK!

God natt til deg som titter innom.

3 comments:

  1. Alt du får tid til på EN helg! Og så mange herlige bilder du klarer å knipse :) Visst har tulipaner lyd! Når jeg fikk tenkt meg om - som snømannsnø eller nytrukne wienerpølser ;) Ha en herlig uke med herlige nye sokker :)

  2. høres ut som ei super helg! her har vi også hatt ei topp helg, med masse besøk, masse god mat og hygge ;)

  3. Hei Johanne.Jeg har funnet veien hit gjennom Nadjas blogg. Har bladd igjennom mye av den så nå måtte jeg legge igjen en liten hilsen. Du skriver utrolig bra, og bildene er nydelige. Tørket tårer når jeg leste om Alma, men så fint formidlet det var.Kommer til å følge deg utover. Klem fra Ingrid Julia

Comments on this blog post have been disabled.