A blög once bit my sister

Overraskelse

Gave fra Mathildes Skatter

Det lå et brev i postkassen i dag (jeg vil også sende flere brev i 2012) :) Jeg kjente igjen håndskriften med en gang faktisk og ble veldig overrasket over at damen bak den fine bloggen Mathildes skatter hadde tenkt på akkurat oss en dag i januar. Det var faktisk mammaen hennes som donerte den fine gaven, som er i skikkelig johanne-stil.

:)

Hyggelig innpakket og med en fin fin hilsen.

Bakekatt

I brevet fant jeg den kuleste bakekatt :) Jeg fikk så klart lyst å sette en bolledeig snarest, men så har det seg sånn at jeg skal på jobb i kveld.

Tror den må innvies så fort jeg får mulighet til å bake sammen med Emilie. Det blir nok ekstra gøy for henne å dele opp deigen med den smilende bakekatten kan jeg tenke meg. Jeg takker spesielt til lille søte Mathilde og gratulerer henne med sine 7 måneder (hun ble det i går, ikke sant?).

Perleblomst Perleblomst

Jeg skal altså dele kvelden med fine kollegaer og pasienter på St.Olavs. Hva skal du denne siste tirsdagen i januar?

4 comments:

  1. Så koselig med overraskelse! Jeg fikk nydelig gave av svigermor i går, den må nok blogges ;-) I kveld skal trond bort til en kamerat, og jeg har en date med symaskinen! :-)

  2. Så bra den falt i smak :) Den er en fin bakevenn. Alt blir bedre med katter :D Ja, Mathilde feiret 7 små måneder i går, med en tur i bassenget :)

  3. Den var kul! Godt utstyr er kjekt å ha altså ;) I kveld er jeg gressenke, det er jeg hele uka, mannen har kveldsskift... Så nå er det straks kveldsstell med Ingvild, hun har hatt to dager hjemme med feber. SKal i barnehagen i morgen. Og selvsagt når hun ble frisk, da kom feberen til Håkon stakkar. Han hadde 39.6 nå i kveld, så han var ikke helt i form akkurat. Så min kveld blir ganske rolig i sofaen, men sikkert litt skytteltrafikk inn og ut av barnerommene ;) Håper du har en fin vakt i kveld! Klem

  4. Så utrolig koselig å få en overraskelse i posten - det er liksom litt eksotisk det, i dagens elektronifiserte samfunn!

    Håper du hadde ei god vakt - her vokter jeg kun over unger med spysjuke :p (men tror det er over nå altså...)

Comments on this blog post have been disabled.