A blög once bit my sister

Jordbær-appelsin smoothie

Jordbær-smoothie

  • 500g frosne jordbær
  • 1 banan
  • 3-4 ss vaniljekesam
  • ca. 1 ss valnøtter
  • 3-5 dl appelsinjuice, alt etter hvor tykk du vil ha din smoothie.

Kjør alle de deilige og smaksfulle ingrediensene i en blender. Hell over på glass med sugerør i, må evt. spises med skje om den blir som jeg liker den—tykk. Nam!

Emilie har elsket smoothie siden hun var liten, så hun hopper rundt så fort hun hører ordet smoothie.

Dette ble litt som medisin for meg i tillegg til pencillin i dag. Jeg har fått meg en kraftig ørebetennelse dessverre, trommehinna har sprukket, "heldigvis". Nå gjelder det å la væsken i øret renne ut, men det er ikke lett å ligge i ro med småttiser rundt seg. Har ikke tid til mer sykdom nå altså!

Sutre putre...lag deg smoothie du også. Det er litt som lørdagsgodt mitt i uka :)

4 comments:

  1. Å, stakkars deg som har ørebetennelse!! Det høres helt forferdelig ut. Ønsker deg riktig god bedring! Fikk du vært med når E skulle skrives inn idag? Klem

  2. Ellen: Jeg måtte dessverre sende Morten alene med E på innskrivinga, men hun skal tilbake for førskoledager i juni.

  3. Stakkars deg som har fått ørebetennelse, så ille! Her er vi alle sammen på beina etter en 4 uker lang sykdomsperiode. Det er ganske slitsomt må jeg si. Kanskje en sånn smoothie kan være med å holde på helsa! God bedring Ü

  4. Huff, håper du blir fort frisk! Det er så mye bassilusker som flyger rundt i disse tider. Sv: vi har ikke vært i trh enda, skal dit på i helgen! :) Toppen av nytelse for Alma er å drikke barnekaffe på Dromedar, og da ligger jo Søstrene Grene bare ei dør unna ;) Veldig snedig altså!

Comments on this blog post have been disabled.