A blög once bit my sister

Søt helg

Om nom nom

Det ble en del søtsaka i helga. I går bakte jeg brownie-muffins igjen ;) Olli elsker dem, "om nom nom".

Vanilla Ice Cream coming up

Morten og Emilie elsker is, hvem gjør ikke det?

Vanilla Ice Cream coming up

Hjemmelaget vaniljeis

Snuppa koser seg

Ettersom at vi en gang fikk en iskrem-maskin, så var det på tide å ta den i bruk igjen. Morten og Emilie lagde rett og slett den beste iskremen jeg hittil har smakt. Nemlig Trines hjemmelagde vaniljeiskrem.

Skummelt å tenke på at det er litt igjen i frysen...

Pappa-forkle

Siden jeg dessverre slettet noen fine bilder jeg tok av M og E, måtte jeg bare vise dere noen detaljer fra et flott forkle Morten fikk av Emilie til jul. Det er laget i barnehagen.

Plenty nysnø

Det er litt av et snø-kaos i Trondheim i dag. Brøytebilene jobber på spreng for å prøve å ta unna all snøen som har kommet det siste døgnet. Jeg tok et bilde av vår nedsnødde veranda.

For et par timer siden leverte jeg en smilende Olli i barnehagen. Merkelig følelse å gå derifra, måtte gå en skikkelig omvei i snøen for å ta meg inn litt. Akkurat nå har jeg mest lyst til å bare hente ham igjen, selv om det er behagelig å nyte en kopp kaffe i fred og ro.

God ny uke til deg som titter innom The Brekkevolds :)

5 comments:

  1. kjenner til følelsen :-) Men ja, det er godt med kaffe i fred og ro også :) Og så kan dere kosemoseoverdose når dere sees igjen :-)

  2. Ja, det er en merkelig følelse, at de skal være der uten at man selv skal gjøre noe spesiellt. Det føles litt lettere når man faktisk skal på jobb. Det er ut som om dere har hatt en koselig og søt helg..deilig:-) Snøkaos her i helgen, tenker de søte små koser seg ute i barnehagen i dag. Klem fra Bodø

  3. Flotte bilder! Ha ei fin uke, du og!

  4. Nydelig vinterbilde, men når snøen fyker rundt hushjørnene er det ikke fullt så idyllisk. Barnehagestart kan være en prøvelse, ja, men det går så fint så. :-)

  5. så godt å høre at det har gått så bra med tilvenningen. det skjer sikkert så mye rundt han at han ikke klarer å sove lengre enn 50 min. det går seg til. klem

Comments on this blog post have been disabled.