A blög once bit my sister

I mens vi venter på...

Våronn

Vakkert i beddet

Tulipaner

Klemetsaune

Ikea- hageveske

Stemor

Tallerkenhylle

Emilie stråler

Stativ til sukkerertene

Sukkererter

Oliver nyter finværet

Hageselskap

IMG_2788

Me and Olli

Lilje

VÅREN og åpning av kolonihagen på Klemetsaune, er det det godt å nyte noen bilder fra sesongen 2011. Minner som gjør at det bruser litt ekstra inni magen over gleden av å ha en helt egen kolonihage.

Det ser ut som våren kommer tidlig, det kan vi LIKE :)

Olli skal straks til legen, bare så vi har tatt en sjekk før helgen. Håper på snarlig bedring, takk for hilsener.

Ønsker deg en fin fredagskveld!

6 comments:

  1. Det ser så idyllisk ut der. Skjønner at du gleder deg til våren! Jeg tar gjerne et par skiturer til før det blir vår...

  2. deilig å se vårbilder ;) håper at våren kommer supertidlig i år, det er den beste tiden av året!

  3. Nydelige vårbilder. Er veldig glad i sommeren, men synes faktisk våren er aller best. Blir herlig når snøen etterhvert letter :) Gleder meg til å se denne vårens bilder fra kolonihagen deres. God bedring til barnehagegutten! Og god helg :)

  4. så utrolig fine bilder Johanne! sukk.. blir glad i hjertet av disse bildene..

  5. Så fine bilder:-) Ja takk, nå må våren gjerne komme. Det var jo ganske varmt ute igår, og jeg hørte fuglene synge, så det ga håp, selv om jeg var ute for å stable ved!! Hvordan kan jeg som har blogspot egentlig legge meg til som følger på bloggen din? Så kommer du i leselista mi? Ha en riktig fin søndag, alle sammen:-) klem, Anne Lise

  6. Dere har litt av en perle der altså:-) Så deilig for dere alle vil jeg tro. Håper dere får mange fine dager der ute i tiden som kommer. Er en stund til det blir vår her oppe. men det er lov å drømme seg bort når man kjenner at solen varmer. Fortsatt fin, fin Søndag til dere alle. For min del er arbeidshelgen snaart over..det blir deilig! Stor klem fra Bodø.

Comments on this blog post have been disabled.