A blög once bit my sister

Morgener

Noen iPhone minner

Denne morgenen var det kaos. Jeg har ikke vendt meg til å levere to barn på to forskjellige barnehager til sånn høvelig ok tid. Emilie skulle i dag ha med ski, staver og sekk og så må jeg bære barnehage-posene. Emilie hjelper selvfølgelig til, hun tok både sekk og staver. Uansett så er det tungvindt å ha en gutt på arma da, særlig når det er såpeglatt ute og regnet skyller ned. Så jeg falt så lang jeg var rett utenfor barnehagen til Emilie, med ski, barnehage-pose og Oliver hylende over meg. Akkurat det jeg trengte.

Endelig inne på barnehagen ble Emilie lei seg da vi skulle gå, da kollapser jeg helt oppe i hodet... Så jeg sier at "nå må du ta deg sammen". Det fungerer jo så perfekt å si slikt, itj saint?

Hun ble heldigvis stående i vinduet å vinke til oss til slutt.

Så skal jeg kjøre tilbake i motsatt retning til Oliver sin barnehage. Der går det ganske raskt. Det er bare det at han storgråter når jeg går, det gjør alltid vondt i mamma-hjertet.

Slike morgener blir jeg helt utslitt av. Merker ikke engang at istedet for musikk elller radio har jeg hørt på Pulverheksa hele morgenen i bilen.

Hvordan er dine hverdags-morgener? Pia har skrevet om sin morgen i dag.

Glad er jeg for at Emilie begynner på skolen til høsten, da blir alt mye nærmere. Selv om det blir levering to plasser.

5 comments:

 1. Nå har jeg aldri hatt 2 små samtidig, så jeg skal ikke late som at jeg kjenner til hvordan dine morninger kan være;) Men med en samboer som alltid begynner 7 om morningen på jobb, og som er ute av huset før vi har stått opp, så er jeg alene om levering på skole av minstemann. Har slitt med å komme inn i de nye rutinene etter at han begynte på skolen i høst. Jeg er nemlig et skikkelig B-menneske. Og barnehagelivet, der man kan komme nesten når man vil, er en drøm ifht skolelivets evige (tidlige) ringklokke.. :)

  Så bre nyt barnehagelivet du, om det er slik at du ikke har en jobb å rekke da.. (men du jobber kun natt?)

  Fin tirsdag til dere:) klem!

 2. Huff det høres ut som en slitsom start på dagen- og slike er det mange av! Slitsomt å måtte levere to forskjellige steder, jeg er superglad for at mine tre går i samme barnehage :) Til nesteår blir det skole på Linus, men skolen er på vei til barnehagen :)

  Det er oftest på sånne morgener at guttene mine blir lei seg når jeg leverer, og det er så vondt i mammahjertet, det er jeg helt enig med deg i. Når man helst ville tatt dem med seg hjem igjen istedenfor at de skal hyle når man går. Heldigvis vet man at hylingen gir seg med en gang du har gått ut porten :-)

 3. Whitebite: Ja, jeg tenker med gru på å måtte være noen sted på morgenen til et gitt tidspunkt. Så egentlig er jeg jo heldig som kun jobber natt og noen ekstravakter på kveld. Heldigvis er skolen kun 500m unna og på vei til Olivers barnehage. Så det blir mye mere lettvint til høsten.

  Kine Marie: Det er godt å tenke på at det er over like etter man han gått. Jeg sender av og til en sms om jeg ikke klarer å slappe helt av.

 4. Det hender vi også har sånne kjipe morninger der alt skjærer seg. Nå om dagen har vi ganske behagelige morninger. Hun står opp samtidig som oss, insisterer på å bli med i dusjen. Men er veldig selvhjulpen med å kle på seg og gjøre seg klar. Nå tar vi buss hver dag, og det er litt kjedelig med 30 minutter der.

 5. Det var gjenkjenbart det der ;) Jeg er alltid alene med begge barna om morningen da mannen som regel er ute av døra før vi våkner. Vi har ikke noe tider å rekke, stort sett, men jeg blir fort svett på ryggen likevel. Som regel går det greit, men det er gjerne mange diskusjoner med Ingvild før hun er levert. Til høsten når jeg skal jobbe må jeg levere begge to tidlig... hjelp! Heldigvis er planen å ikke jobbe fullt. Nå skal jeg legge meg tidlig, imorgen må nemlig Ingvild være litt tidlig i barnehagen og jeg skal prøve å rekke en time på sats. Det kan bli spennende å se hvordan det går ;) God natt! klem

Comments on this blog post have been disabled.