A blög once bit my sister

I tjeneste

Trondheim Torg en tidlig morgen

Trondheim Torg i dag tidlig. Grått, vått og vakkert.

St Olavs Hospital

Jeg har vært på jobb mye det siste døgnet. I går ble det en lang dag i tjeneste, da er det fint at man har hyggelige kollegaer. Jeg vet å tulle mye, kanskje litt vel mye ;)

Uansett, så tror jeg at jeg skal bryne de små "grå" (har ikke sett noen enda) med å jobbe litt nå og da på dagen også.

Salat lunsj

Vi har en stor og innholdsrik salatbar på jobb, det blir fort noen kroner. Det er så vanskelig å begrense seg dessverre, prisen går på vekt. Nydelig med en dryss hot SPICY chili krydder oppå og et urtebrød ved siden av :) Har dere god mat å få kjøpt på jobb? Eller må dere ty til matpakken?

My creation

Vel hjemme er Olli blid som ei sol etter fine timer i barnehagen. De siste tre dagene har han sovet utrolig godt, slik blir ettermiddagene en fryd. La det gjerne fortsette slik. Her klatres det i sofaen, for å titte bort til farmor.

Emilie var også klar for akrobatikk og lek med lillebror. Far mekker på vår nye skap-vegg, som ser ut til å bli så fin :) Gleder meg til å vise dere.

God helg (hehe)! Jeg tar helg nå, med et glass rødvin.

1 comments:

  1. Et glass rødvin, det hadde vært godt i kveld! Desverre tror jeg at vi har lite slikt i hus... På jobben min er det grei mat, og en liten salatbar. Men for å spare litt penger tyr jeg ofte til matpakke. Skap-vegg hørtes spennende ut, gleder meg til å se! GOd helg Ü

Comments on this blog post have been disabled.