A blög once bit my sister

På leting

My creation

I går ble lille Jonas hele 2 år. Fine, skjønne og gode Jonas. Vi feiret i skikkelig barnebursdag ånd sammen med familien. Jeg fikk bygge brannstasjon i Lego sammen med Emilie :)

Søskenbarna

Søskenbarn-kos, Jonas er stor fan av Emilie.

Vindfull dag

Over til tittelen på dette innlegget. I dag er det vindfullt og snødrev. Jeg har vært på leting etter pusen i nabolaget. Den har vært borte siden i går ettermiddag. Det er så kjedelig! Håper den bare er ute å flørter. Vi skal snart få ham kastrert, ettersom at han nærmer seg 6 måneder. Jeg tror det begynner å haste litt nå altså. Håper han finner veien hjem snarest. Han har heldigvis halsbånd, om det ikke har falt av.

Tv-dag med syk snuppe

Emilie er hjemme med feber i dag, forhåpentligvis kortvarig. Vi bruker formiddagen til å se på Disney-filmer på vår nye "46 tommer" fra Samsung og drikker masse skogsbær-smoothie før pappa kommer hjem slik at jeg kan dra på aftenvakt.

Tenk varmt på pusen og ønsk at den finner veien hjem kjære blogg-lesere. God lille-lørdag!

5 comments:

 1. Nei men så kjedelig at Findus er blitt borte. Men det er helt sikkert slik som du tror, ute på flørtern ;) Dette er jo en slik måned for kattene vettu ;) Skal tenke på ham .

  God bedring i huset . Klem fra Janne som fikk lyst på Smoothie

 2. pusen er nok bare ute på vift, de er tapre disse små rakkerne ;) ..laget for å overleve ute!

  god bedring til emilie!

  her har vi vært borte på besøk i dag, lillebror og jeg..der fikk vi også servert smoothie, skikkelig sommerfølelse!

 3. håper pusen finner veien hjem snarest...

 4. Håper Findusen kommer hjem snart. Man blir jo redd for dem når de ikke gjør som de pleier!!

 5. Pusen er fortsatt dessverre borte. I natt drømte jeg at den var blitt påkjørt, håper virkelig ikke at det er tilfelle. Angrer for at han fikk gå ute så mye, men det har virkelig vært vanskelig å holde ham inne. Kom tilbake nå Findus!

Comments on this blog post have been disabled.