A blög once bit my sister

Olli på Vitenskapsmuseet

 class=

Skjønningen vår i spennende omgivelser på Vitenskapsmusset. Fire barn og fire voksne tok veien dit i går. Jeg har alltid likt å titte rundt der siden jeg var liten, savner den gamle utstillingen. Den var litt mer "skummel" og virkelighetsnær, er det noen som husker den? Morten har tatt disse bildene, jeg liker spesielt godt det siste bildet. Olli er blitt så stor.

Ha en fin ny uke alle sammen!

4 comments:

  1. Ja, han har blitt stor :) Skikkelig sjarmør.

  2. Det siste bilde var helt heeeerlig!! Han er jo så skjønn, den lille gutten din ;) Føler Håkon også er blitt stor i det siste, idag travet han rundt i hagen og leker og holder på. Må innrømme at det er mye som føles litt enklere ved at de blir litt eldre, selv om de nå må fotfølges hvor enn de ferdes. I allefall H, han er overalt på null komma niks, hehe ;) Olli var så fin i den stripete dressen og!

  3. Så fine bilder. Er enig i at han ser bra stor og barsk ut, der han sitter med fine guttesko og det hele. Han er bare superskjønn. Regner med han sjarmerer barn og voksne i barnehagen sin om dagen også :)

  4. Så herlige bilder av en fin gutt. Vi var også på vitenskapsmuseet for noen helger siden. Fin søndagsaktivitet. Husker ikke helt den gamle utstillingen, men kjente iallefall den store spekkhoggeren (?) og blekkspruten i taket.

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.