A blög once bit my sister

Turist i egen by

Me and my man

Om du skal ta deg en tur til Trondheim eller bare vil oppleve nye sider av byen, så kan det være jeg har noen gode tips til deg.

Jeg og Morten har nemlig hatt ett døgn for oss selv med overnatting på hotell i vår egen by fra lørdag til søndag.

Rica Nidelven

Anbefaler å overnatte på Rica Nidelven Hotell. Rommene er fine og har behagelig størrelse. Du kan iallefall glede deg til Norges beste frokost, mer om det siden.

Bangkok café

Vi tok lunsjen på Bangkok Café. De har byens beste Tom kha gai, tør jeg påstå. Det lover alltid godt å spise Thaimat der caféen er full av Thai-folk. Det eneste aberet er at det tidligere var veldig rimelig, nå har prisene steget endel. Jeg synes uansett det er verdt det.

Cupcakes

Dessert eller eventuelt lunsj kan gledelig nytes på Fairytale Cupcakes. Cupcakesene smaker nydelig og gir skikkelig New York-følelse.

De har også endelig flyttet inn i nye og større lokaler i Thomas Angells gate. Det er sukkersøtt og vakkert avslappende der inne.

Wok away

Etter en tur på kino, tok vi "kveldsmat" på Wok Away. Endelig et godt alternativ til annen type kjent fastfood. Her velger du selv alle ingredienser enkelt på esken, så wokes dette av blide og hjelpsomme kokker imens du venter. Dette må du bare prøve!

Blomsterbrua

Vi spaserte tilbake til hotellet og delte en flaske vin på rommet etterpå.

Norges beste frokost

Tilbake til Norges beste frokost. Som så klart var mye av grunnen til at vi valgte dette hotellet. Jeg er imponert!

Dessert

Egen barista, egen smoothie-lager, egen omelett-lager....

I tillegg ble vi servert hjemmelaget nydelig konfekt ved bordet. Frokosten bugnet av kortreist og økologisk mat. Vi rullet ut derifra med smilende munn.

Te-tid

Etter frokost tok jeg med meg en kopp te og smoothie til lobbyen for å lese dagens avis.

Dromedar-kaffe ved Nidelva

Vi avsluttet vår alene-tid med en spasertur på Bakklandet og da måtte vi jo bare innom Dromedar for en søt-chili kaffe.

Mange mat-tips ble det iallefall ;) Finfin kvalitets-tid med fineste mannen. Det beste var at vi hadde en hel solfylt søndag igjen til O og E.

11 comments:

 1. Det hørtes fantastisk deilig ut!! Og den take-awayen er jo genial. Husker når jeg bodde i Danmark og vi var i Århus at vi spiste sånn. Kjempedeilig! Vil ha i Oslo og ;) Her skinner sola fra knallblå himmel, litt kaldt og veldig mye vind var det, men likevel utrolig deilig med sol. Ha en fin uke!!

 2. åååh. dette må være den beste og mest avslappende miniferien ever!! ikke bruker man opp all tiden på reising, og så mye god mat da gitt!! jeg har enda til gode å være på fairytale, men wok away digger jeg! genialt, og knallgodt! og som du sier, meget trivelig kokk!

  jeg kjenner jeg fikk litt trondheimsapstinenser nå ;) flott innlegg Johanne!

 3. Å ja, den frokosten er BRA :) Vi hadde forresten bryllupsnatten vår der, og venninnegjengen leide suite der for å se bryllupet til Victoria og Daniel :D Må prøve ut den restauranten du nevner, og jeg har ennå ikke vært innom nye Fairytale cupcakes. Må skrive det på to do lista. Høres ut som en aldeles herlig helg :)

 4. så heldige dere er! og oppleve en slik en romantisk helg <3 jeg spiste på cupcakes på lørdag, og vi hadde bangkok take away på søndag:)

 5. Har spist lunsj på Rica Nidelven et par ganger, og det er farlig godt! Kunne glatt valgt de samme spisestedene om dere i helga. Hva så dere på kino?

 6. Herlig innlegg, så viktig å ta vare på hverandre innimellom bleieskift og andre hverdagslige gjøremål :) Har den frokosten på Rica tilgode, må testes snart.

 7. Jeg var og turist i egen by her forrige uke...dog bare for noen timer. Men gud så gøy det er å gå rundt med kamera...man ser så mye man vanligvis ikke ser da :)

 8. herlige bilder! glad i Trondheim! lurt å være turist i egen by av og til, det fikk jeg også lyst til nå.

  Fin tirsdag Johanne!

 9. Så gøy det var med all den fine responsen på dette innlegget :) Det anbefales å gjøre det samme om du kan.

 10. Håååååh...så mye god mat...

  (Typisk meg og lese intenst på innlegg om mat i blogger når jeg er sulten :-))

 11. For en god idè! Det så ut som dere hadde det helt supert!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.