A blög once bit my sister

Gi meg styrke

Ny mummikopp Ny mummikopp

Jeg klarte ikke å passere dette nye vidunderet av en mummikopp :) Kanskje en kopp kaffe i denne skal gi meg styrke nok til å starte på ukas husvask. Denne gangen er det så ille at jeg ikke vet hvilken ende jeg skal begynne i. Der har du hverdagsliv på sitt aller beste altså...

Har du hushjelp eller tar du husvasken selv?

13 comments:

  1. Så nusselig ! :) Husvasken gjør vi selv, min mann det tunge... jeg vil men får det ikke til..

    Lykke til med husvasken :) Klem fra Janne

  2. Å så fin! Den tror jeg at jeg også må ha i samlingen min!

  3. Utrolig fin kopp! Husvasken tar vi selv ja. Mange ganger hadde det vært utrolig kjekt med vaskehjelp. Men manne synes ikke det kan forsvares å ha vaskehjelp når den ene jobber deltid, og det kan jeg være enig med han i. Men det hadde vært kjekt noen ganger;-) Lykke til med vasken.

  4. Mummikoppene er jo superfine, og fargene på denne var vårglade :-) Svaret på spørsmålet ditt er: Ingen av delene...huff altså...;-)

  5. Den koppen er så fin, herlig farge. Jeg er fan av hele mummiuniverset, så tror jeg må den koppen jeg også. Vi vasker foreløbig selv, men ønsker meg hushjelp engang i blant. Så bortkastet tid, mye annet som er mye morsomere enn å vaske.

  6. Da har jeg pause etter 3 timers arbeid er det begynt å se skikkelig bra ut her. Jeg rakk også å leke meg litt med å omplassere, det er gøy. Så hus-vasking er ikke så vært egentlig. Nå skal jeg gråte litt til serien fortellinger om begynnelser fra tv2 og spise noe godt til kaffen. Etterpå er det noen gulv som skal bli skinnende rene før jeg henter i bh.

  7. Fiiiiin, må ha, bare MÅ :D Vi tar husvasken selv, men jeg kunne godt tenkt meg både vaskehjelp og kokk.

  8. superfin kopp! Nå har jeg 10 i samlingen, og den der vil jeg også ha! Skal begynne å gi blod, for da får man nemlig sånne kopper i betaling ;)

    Husvasken tar jeg selv, men det frister med vaskehjelp!!

  9. ææh, den var søt!! ikke sett denne før ;) her er det lite husvasking, men jeg prøver å støvsuge annenhver dag da :)

  10. Det var en fin kopp ja, kjempefine, friske farger! Jeg begynner å få en del i samlingen min, men siden jeg knuste en kopp for litt siden, så kanskje det kan forsvares å anskaffe denne ;) Når det gjelder husvask er jeg litt sløv må jeg innrømme. Altså, jeg gjør det selv, men det burde vel strengt tatt vært gjort litt oftere. Når jeg først setter i gang er det ikke så værst egentlig. Nå idag ser det ganske bra ut her, jeg hadde nemlig jentekveld igår og da ordna jeg jo litt før de kom. Deilig å stå opp til ryddig stue og kjøkken. Ha en fin fredag og god helg!!

  11. Det ble vist en sånn kopp på meg også i går... Så får jeg vaske litt hjemme i dag. Og grine av Fortellinger om begynnelser i helga. God jobbehelg til deg!

  12. jeg må innrømme at jeg av og til ønsker meg hushjelp. mamma og pappa hadde hjelp når vi var små. en student. og mine bestemødre hadde alltid hjelp. det er uten tvil digg. men det sitter litt langt inn i meg. så da blir det heller rot hjemme...huff må manne meg til å snart ta et tak.

  13. Super kær Mummi! Jeg havde engang en dame, som blot kom og hjalp mig en gang hver anden uge. Hvor var det dog skønt at komme hjem til et velduftende hus. Da mine børn blev store aftalte vi, at de kunne få pengene i stedet for, hvis de ville hjælpe mig. Det var den dårligste handel nogensinde, også selvom de er søde til at hjælpe. Har lige brugt hele søndag på rengøring (ØV).

Comments on this blog post have been disabled.