A blög once bit my sister

Forevige minnene

Mars-dager på Instagram

Her er noen øyeblikks-bilder fra den siste uka, tatt med iPhone og redigert i Instagram. Er du flink til å ta bilder med telefonen? Eller har du et godt lite digitalt kamera som du pleier ha med overalt?

Jeg syns iallefall at disse iPhone-bildene blir ganske så unike ettersom at telefonen er så lett tilgjengelig. Husk å ta bilder hver dag, det er mitt lørdags-tips til deg.

Takk for alle fine kommentarer i det siste! Dere inspirerer meg. Nå er det på tide å la lørdag være lørdag, jeg må sove. I natt får jeg heldigvis en time mindre arbeid ;) Husk å stille klokka.

2 comments:

  1. Jeg har både det ene og det andre - men duogdu hvor mye flinkere du er enn meg til å knipse herlige daglige gleder :) Deilig helg til deg & dine!

  2. Det står respekt av deg som får til å blogge midt i en nattevaktshelg. Fine bilder, som det alltid er på deres blogg. Fortsatt god nattevaktshelg, godt med en time kortere vakt ja. Hilsen en annen spl som også er på jobb i natten ;)

Comments on this blog post have been disabled.