A blög once bit my sister

Hestehov

Hestehov

Skjønne Emilie kom hjem med disse fine hestehovene når hun skulle vekke meg etter nattevakt i går. Nå er det godt å tenke på at denne arbeids-helga er overstått. Litt søvn, så er jeg klar for en ny uke :)

God ny uke til dere alle!

4 comments:

  1. Så nydelige blomster, og ekstra stas når de kommer fra barnehender;) Håper du har fått sovet godt, blir litt nattevåk her også- men det er bare koselig. Det er en liten gutt vi har fått- han ligner utrolig på storebror A- trodde nesten jeg så feil da han kom ut;) Veldig godt å ikke være gravid lenger- det var en prøvelse. Ønsker deg ei fin ny uke. Stor klem fra meg.

  2. Ikke dårligt at blive vækket med blomster! :-) Jeg beundre dig nu, at du kan klare at arbejde om natten - især med familie – det kan mit ”indre ur” slet ikke finde ud af.

  3. Sally: Hyggelig å høre ifra deg :) Er det riktig at jeg skal komme til en side som selger golfutsyr når du legger inn link?

  4. Ja, jeg håber, det er okay for dig. Du har en rigtig hyggelig blog.

Comments on this blog post have been disabled.