A blög once bit my sister

Litt påskepynt

Poselens-egg

Disse porselens-eggene fikk jeg fra Danmark i et gave-bytte for noen år tilbake. De er så fine! Dette er det eneste av påskepynt som er fremme her enda. Gleder meg til påske-pynten fra barnehagen skal bli med hjem :) Da skal jeg finne frem det Emilie har laget tidligere også.

Søten

Lek

Triller vogna selv.

Olli elsker å være ute, han vil helst ikke inn igjen. Han begynner å komme seg mer og mer frem på egen hånd ute. Det gleder meg at våren gir oss tid til å være ute litt sammen etter barnehagen også.

Jeg skal jobbe mye i påska, så påske-følelsen er ikke helt der. Gleder du deg til påska?

5 comments:

  1. Fine påskeegg, og nydelig vårstemning i Oliver-bildene! Jeg gleder meg til påske, vi skal jo til Syden. Men det er en smule nedtur å se værmeldingen for dit vi skal, meldes regn de fire første dagene... kjipern! Jeg klarer meg alltids med strikketøy og lesestoff, må finne på noe som fenger nesten-tenåringene bare. God påske til dere alle, håper du får litt feriestemning uansett :)

  2. Lukas har også blitt flinkere til å leke alene, og blir veldig fornærmet når han ikke får lov til å leke ute alene. Jeg er så redd for at han plutselig skal gå opp på veien. Vi er ute hele ettermiddagen,men jeg må ta han inn når jeg skal lage middag :) I dag skal vi plante her hjemme, gleder meg! Så fin dress olli har, hvor er den ifra?

    Trond skal jobbe den helligste påskehelgen, så vi blir nok hjemme i påsken. Guttene skal ha fri fra barnehagen hele påsken, så vi skal kose oss MAX her hjemme :)

  3. Herligste Olli :) Og vakre påske-egg! Joda har halt fram noe pynt og snopa meg noen fine polkadott egg idag :) Skal til London og så på hytta en tur i påsken - håper på herlig påskevær/sommervær! Gla påsk til deg & dine også! :)

  4. Ønsker dere alle en nydelig påskeuke! <3

  5. Meget flotte påskeæg. Jo selvfølgelig skal huset pyntes til påske – det er jo ikke kun et påske- men også et forårstegn – den smukkeste sæson på hele året. Vi har besluttes os for at lave noget helt nyt påskepynt i år – det er bare så hyggeligt at finde på og klippe-klistre. God påske til alle!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.