A blög once bit my sister

Instagram-goodies

Klart før snøen

Jenta mi :)

Gule krokus

Fine nye støvler

Regn

Deilig lunsj

Fine venner

Lek i stue-hytte

Lille kylling :)

Påske-snuppe

Drawing-board

Kvelds-kos

Denne uka her har bare flydd forbi. Kveldene har vært fylt opp med masse sosialt iblant venner og kveldshygge med god mat.

Jeg har hatt den fineste byturen i regnvær med Emiliesnuppa. Nye vår-sko og støvler må man jo ha :) Store mengder nedbør kommer det stadig vekk!

Ettermiddags-lek med fineste, klengete, glade og sutrete Olli.

De siste to dagene har jeg vært så heldig å få masse faglig påfyll, noe jeg trengte sårt. Nå har jeg rett og slett skjønt og konstatert hva mitt kall som sykepleier er :)

Ha en riktig GOD påske!

Jeg kommer nok til å oppdatere dere i påska, jeg skal nemlig jobbe endel. Derfor blir vi hjemme i påska og håper såklart på finere vær. Har lyst til å tilbringe timer i kolonihagen innimellom jobbinga.

6 comments:

  1. God påske! Får håpe snøen smelter bort på Klemetsaune!

  2. Fine bilder ;) Uka har flydd her hos oss også, og igår fikk jeg nesten litt panikk da jeg pakket til påskeferien. Ikke lett å pakke til to små og selg selv altså... Nå er det noen få timer til vi drar, og jeg koser meg med en stooor kaffekopp og litt datatid mens ungene koser seg i senga vår med barne-tv. Mannen jobber og vi skal dra alene nemlig, får selskap av mine foreldre blant annet, så helt alene er vi ikke ;) Spisebordet er toppet med bager og klær, snart er vi klare!

    Faglig påfyll er viktig! Så fint å høre at du er blitt inspirert. Hvilket fagfelt jobber du innen da? Jeg har en god venninne på nyfødt på st.olavs. Ønsker deg gode vakter på jobb i påsken!!! Og riktig så gode fridager innimellom ;) Påskeklem fra Ellen

  3. Gooood påske til dere!!! Din beskrivelse av Olli er som å høre en beskrivelse av lillesøster her i huset: fineste, klengete, glade og sutrete. Kos dere!

  4. Riktig god påske :D Synes forresten du er så lik Emilie på bildet av deg over her. Vet ikke om det er uttrykket, eller glimtet i øyet?

  5. Sikke nogen søde unger - og gode billeder. Man kan helt mærke, hvor varmt det sofahjørne må være. Det er jo det, livet handler om – at nyde de små øjeblikke. Tak for kikket!

  6. -hovsa - ingen grund til at være anonym - det gik bare lidt for stærkt :-)

Comments on this blog post have been disabled.