A blög once bit my sister

Karse i kopp

Karse i kopp Karse i kopp

Karse i kopp

Karse i kopp Karse i kopp

Barnehagen til Emilie har så mange gode idéer til fine ting som barna kan lage :) Unike ting man ønsker å ta vare på. Barnekunst er det fineste, ikke sant?

Karse kan jo vokse oppi så mangt som tåler en bomullsdott med litt vann.

Hadde dine små med seg noe hjem fra barnehagen eller skolen til påske?

3 comments:

  1. Å,jeg hadde glemt hele karsen!Og den er virkelig et must hvert år ved påske.Takk:)Nå skal jeg så,må bare handle meg en frøpakke idag. For en utrolig søt og fin kopp.Det var en fin ting å gjøre for barna i barnehagen.Enig,barnekunst er det aller fineste. Jeg har små tegninger og barnas kunst stående overalt i huset.Det varmer meg i hjertet hver gang jeg titter på det. Jeg har alltid passet på å gjøre litt ekstra stas på det barna bringer hjem og det har alltid fått hedersplassen.Så ser man at det det tindrer i øynene på dem og at de er stolte når de gir det til oss.Yngstemann kom hjem med en snekret treboks som han hadde lakket her om dagen.Den var så nydelig,og står midt på stuebordet.Av og til løfter jeg på lokket og snuser inn og det minner meg om sløyden på barneskolen...:) Ha en fin og god påske:)

  2. Flott påfunn, koselig med gaver som er sjarmerende og anvendelige. Sånne kopper malte vår åtteåring da hun gikk i barnehagen også.

  3. Å, så nydelig!Karse..skikkelig påskefeeling!Flinke Emilie! God påske!<3

Comments on this blog post have been disabled.