A blög once bit my sister

Denne helgens Instagram-bilder

Helga 13 - 15 april

 1. Kaffe :), 2. Findus, 3. I Hagen, 4. Kveldskos, 5. Frukt, 6. Glad-gutt :), 7. Flette, 8. Farmorstua, 9. Kjøkkendetaljer fra Farmorstua, 10. Vaffel, 11. Olli på shopping, 12. Stor-dissa, 13. Karius & Baktus, 14. Ny T-skjorte, 15. Emilie fikk komme backstage :), 16. Ny sykkel

Innholdsrik helg nærmer seg slutten. Jeg ville dele noen av helgens iPhone-bilder med dere. Det er så lett å ta frem kamera på telefonen, så den får virkelig ta del i det meste. Masse tiltrengt utetid står bak oss, i gata vår og ved Farmorstua.

Emilie har vært både i bursdag og teater i dag. Det var ekstra stas at vi hadde bekjentskaper som gjorde at vi fikk komme backstage for å hilse på Karius og Baktus.

Ny sykkel er testet ut, så får vi se om støttehjulene taes av i løpet av sommeren.

Endelig en sykkel som kan arves av lillebror også. Syns det er vanskelig å finne kjønnsnøytrale sykler, hva syns du?

Ha en god ukestart i morgen!

5 comments:

 1. Synes de bildeoppsumeringene dine er så fine. Ser og høres ut som dere har hatt en bra helg. Ønsker dere en like fin uke.

  Ingrid Julia

 2. Det er mye som er vanskelig å finne kjønnsnøytralt... Mange flotte bilder - sikkert stas med Karius og Baktus!

 3. Ser ut som dere har hatt en herlig og innholdsrik helg! Den mummikoppen er forresten en av de fineste jeg har sett!! Den er vel ikke i salg nå? Har aldri sett den i butikk i alle fall.

  Og ja, kjønnsnøytralt er vanskelig å finne. Vi ville ikke vite kjønn da jeg var gravid med førstemann, og det var ikke barebare å finne klær og utstyr! Og jo eldre de blir, jo vanskeligere er det virker det som...

  Fin uke til dere!!

 4. Vi var også på Karius og Baktus. 2-åringen ville ha "mere!" etter kvar akt, og konkluderte med at "dæm hadd ikke stol og sæng og mått sove i ei flåte på sjøen". Eg frykta Stockholmsyndromet og tannpussnekt, men det gjekk heldigvis bra å pusse dei ut søndagskvelden også!

  Elles er det vanskeleg å finne noko som er kjønnsnøytralt, dvs ikkje rosa. For jenter kan jo bruke blått, men gutar kan ikkje bruke rosa.... jenter kan til og med ha klær med bilar og båtar på! Men gutt i prinsesse-genser...? Not so much.

  Vel, ikkje at vi bryr oss så hardt. Toern får bruke søstras klær ei god stund, tenker eg - no har ho rett nok veldig lite "jenteklær", så eg antar folk som ser han berre vil bli passe forvirra og spørre pent kva barnet heiter.

  Apropos jenteklær, Ungen var på butikken med oss forleden, i mørkerosa&lilla-stripet regnjakke og lilla regnbukse - definitivt frå "jentesida" i butikken, men brukbart for ei gutt også. "Det var en kjekk gutt", kom det frå ein eldre mann på senteret då vi gjekk forbi. Vi nikka og smilte....

  Til helga blir det trehjulsykkel-shopping. Trur det blir ein DBS i blått, med mindre den som ser raud ut i annonsen faktisk ER raud og ikkje rosa.

 5. Ååååå, jeg kommer rett og slett i skikkelig vårstemning av de herlige bildene deres!!! Farmorstua er en perle altså!! Kos dere med masse fine stunder der fremover!! Jeg skal ta frem riva og spaden her hjemme ;-) Fin-fin friuke til deg!!

Comments on this blog post have been disabled.