A blög once bit my sister

Ukens blinkskudd del 1

God morgen

Fin mandagsmorgen med vårfølelse og sol.

Green shoes

To år gamle ubrukte grønne sko, kjøpt i New York. Jeg har spart på dem, men på mandag var jeg definitivt klar for å skille meg litt ut.

Ble ny

Ble litt som ny igjen, hos Gry på Kokong stylister :)

Ballet

Emilie hadde sin siste dag på balleten for i vår, så da ble det oppvisning. Ikke så lett å ta bilde av, men det var imponerende ferdigheter fra de små jentene.

Bakkis

Jeg var på en liten kveldsvisitt hos bror på Bakklandet.

Fine brygga

Tirsdag hadde Emilie fri fra barnehagen, så vi dro på en liten bytur som inkluderte kaffe til mor og is til snuppa.

Sykler :)

Emilie har forbedret sykkelferdighetene mye siden i fjor og syns det begynner å bli gøy å sykle. Her er vi på vei for å hente lillebror i barnehagen.

Hesthov-bukett

På veien fant vi masse hestehov til å pynte middagsbordet med.

Frokost-Olli

Oliver har lagt sin elsk på kjøkkenbenken i det siste, så det gjelder å holde den ryddig for farlige redskaper. Han setter krakken inntil, klatrer opp og roper "MATE!" :)

Tirsdag kveld begynte Emilie å kaste opp, utover torsdagen hadde tre av fire hatt omgangssyken. Heldigvis gikk det over utpå fredagen for oss alle. Fortsettelse følger...

Jeg tok en liten pause fra blogginga denne uka, det er så morsomt å være på Instagram nemlig. Skal ta meg en titt innom dere i natt. I morgen tidlig starter jeg en ny friuke :) Skal nok blogge litt oftere også.

God natt!

6 comments:

  1. Så fine bilder! Også så kule joggesko!! Instagram er kjempemoro, men glemmer det iblant jeg, så det går litt i rykk og napp der :) Men syns det er moro å følge deg! Håper du får ei flott friuke med herlig vær!

  2. Så mange fine bilder fra en innholdsrik uke :) Emilie har virkelig ballett stilen inne ;) Og du hadde så tøffe sko !! Nydelig på håret er du også flotte Johanne :)

    Klem fra Janne

  3. Ser ut som dere har hatt en fin uke. Mange blinkskudd der :) Digger skoene dine. Jeg liker så godt grønt! Ha en fin uke

  4. Så fine bilder Johanne! Kjenner virkelig no at d e alt for lenge siden sist og vi gleder oss veldig til å treffes igjen i sommer!! Så fint bilde av deg, veldig fin på håret:-) og kule sko!! Hilse så masse til alle sammen! Ha en fin mandag! Go Humla klem

  5. Så fine bilder! Digger skoene dine Ü Også den fine stolen med lillelille-stoff hos broren din, überkul! Ha ei riktig god uke Ü

  6. jeg er også+ såpass instagram hekta for tida, at jeg nesten glemmer blogginga ;) og mobilen er jo med overalt! i motsetning til speilrefleksen!

Comments on this blog post have been disabled.