A blög once bit my sister

En liten asiat?

photo

Asiatisk mat er tingen. Hvem er vel sunnere og tynnere enn dem? Jeg har trua på at om jeg spiser litt mer som en asiat så blir jeg vel som en strek ;)

Byens innvandrerbutikker dufter sterkt av krydder og jeg få automatisk et behov for å utvide matkunnskapen.

Om du bor eller ofte besøker Trondheim så ligger det blant annet en slik liten butikk bak Byhaven, som jeg tror heter Orient. Der får du ferske, varme vårruller servert på en serviett til kr.7 pr stykk. Slikt gjør meg glad! (kanskje ikke så tynn dog). De selger også noen nydelige peanøtter med kokos-smak i en stor kul boks til kr.30. Det er forøvrig alltid billigere å handle frukt og grønt på en innvandrerbutikk, men kvaliteten kan variere.

I dag laget jeg meg Wok med svinekjøtt til lunsj. Om du har soyasaus, chili, hvitløk, ingefær og evt lime; så er det bare å tilsette litt grønt som foreksempel paprika, spinat, løk, sukkererter, bambusskudd.... = WOK :)

Kurremaskina

Hvis du itillegg har verdens fineste katt på fanget som maler ivei, ja da senkes både kolesterolet og blodtrykket. Ikke tenk så nøye på at asiatene faktisk spiser katter, det glemmer vi bare. Vi skal jo tross alt inn i bikinien til sommeren.

Sunset

Så spis som en asiat og se på solnedgangen imens du sakte, men sikkert blir tynnere ;)

2 comments:

  1. Wok er lettvint mat:)Og veldig godt:) Vi har soya saus og oystersaus stående, bruker man det, grønnsaker, kylling og hvitløk, får man en kjapp og god rett:)

  2. Herlige bilder!!!! Og vårrullene på Orient er helt magisk! Jeg bruker å kjøpe ustekte og fryste vårruller som jeg tar med hjem og slenger i fryseren. Varmes på 10 minutter i panna med olje! Nam, nam! Eneste problemet er at de aldri blir liggende noe lenge i fryseren.........

Comments on this blog post have been disabled.