A blög once bit my sister

Innholdsrik helg

Emilie på barnehagen

Helga startet med at Olli og jeg gikk bæremeistur til Emilies barnehage.

Emilie viste oss den lille skogen ved barnehagen, som tydelig var flittig i bruk av barnehagen. Det ble en fin liten rast.

Liten skogstur

Scampi-wok

Tidligere den dagen hadde jeg lagt rå scampi i en marinade av chili, hvitløk og sitron.

Etter barna var lagt, lagde Morten og jeg wok med den marinerte scampien oppi og toppet med deilig koriander. Digg fredagskos!

Mørkt øl fra Nøgne Ø ved navn Tiger passet ypperlig til scampi og kvalitets serien Dexter.

Olli med bolle på nordre

Lørdag var Emilie på Lekeland-bursdag. Imens var vi andre på en spaserende bytur med ingen bestemte ærend, de beste byturene syns jeg :)

Stiftsgården

Olli snavlet på det en og det andre. Vi stoppet innom alle åpne områder, slik at han fikk springe og le.

Ved Nidarosdomen

Fine gutter!

De fineste guttene!

Så unge Dramatikere

Barnevakten (farmora) tok seg av legginga, slik at Morten og jeg kunne få med oss noen Unge Dramatikere på Trøndelag Teater.

Holder hender

Vi fikk holde hender i den kjølige vårlufta.

Sandkasse

En tidlig søndag i sandkassa, som vi fikk av snille naboer. Der blir det nok tilbragt mange fine timer fremover.

Vafler

Vafler til nabolaget.

Springende prinsesser

Springende prinsesser i vårsol med ulltøy på under, det har nemlig vært ganske så kjølig i helga.

Tomatplanter

Cherrytomat-plantene mine vokser, men kanskje noe sent. Vi får se, må jo gjøre et realt forsøk. Her er de ute å soler seg.

Har helgen din vært fin? Takk for all den hyggelige responsen i det siste!

3 comments:

  1. Så fine bilder! Gjensyn med Stiftsgårdsparken var trivelig, der lekte jeg mye som barn, for begge foreldrene mine jobbet i den røde murgården ved porten til parken - fint sted å vente mellom jobb og svømming/speider'n/musikk eller hva det nå var jeg skulle være med på :)

    Tomatene dine har kommet mye lenger enn mine, tror ikke du er sent ute nei - sommeren må jo dukke opp og da skal vi vel kose oss med egendyrket!

    Ha en fin uke :)

  2. Du og de deilige matbildene altså, sukk, det så utrolig digg ut den scampiwoken!! Det er så befriende deilig å lese bloggen din og se de flotte bildene du tar, dere ser ut som noen livsnytere og det smitter ;) Så inspirerende. Er også veldig glad for å høre om helt hverdagslige ting også, det er vel akkurat det at du er så god på å nyte hverdagene som kommer så fint frem her. Fin mandagskveld til deg! Her venter jeg på Borgen. Klem

  3. Takk for koselig kommentar! En eller annen gang i løpet av vintergravidsliten datt jeg litt av hele bloggingen - men nå er jeg igang! Permisjon er deilig- og enda bedre er det når en får dele den sammen m en fin liten en! Jeg storkoser meg! Selv når en er i permisjon gleder jeg meg til helga, ser ut til at dere utnyttet forrige helg godt. Klem fra Marthe

Comments on this blog post have been disabled.