A blög once bit my sister

Oppdaget på ny

Olli

Findus

Jeg har funnet frem speilrefleksen igjen, nesten to måneder siden sist. Jeg har blitt en Instagram junkie, så jeg har blogget mye mindre også. Nå er det så mange på Instagram at det kanskje kan bli kjedelig om jeg legger ut de bildene her også. Uansett er det godt å finne frem speilrefleksen og blogge litt igjen :)

Her er det en rolig lørdag. Masse utetid i nabolaget og nye vennskap stiftes :)

5 comments:

  1. Det synes jeg var et trivelig gjensyn :) Jeg har ikke sånne i-ting og har antagelig ikke helt forstått instagram-greia heller...

    Mitt lille hurtigkamera har takket for seg, så jeg har også tatt frem speilrefleksen igjen. For meg fører det til mye mindre fotografering - må venne meg til å drasse det med meg på nytt.

    Så fine smågutter, både Oliver og Findus :) Fortsatt god helg!

  2. synes du tar så flotte bilder uansett jeg - herlige gutta dine! goa heljå! :)

  3. Jeg har jo oppdaget Instagram helt nylig og er allerede hektet ;) Må tenke litt på det med anonymiteten og om jeg skal være offentlig, men det er veldig gøy og hyggelig! Jeg var lei av bloggen, men dette er så enkelt og raskt. Gøy å følge deg der og ;) Du er så flink til å ta bilder uansett hva slags kamera du bruker. Men det er klart de blir annerledes med speilrefleksen! God søndag!!

  4. Hei Johanne, hei dere fine! Har svingt innom her rett som det er, men det har blitt med titten. Jeg er veldig glad for at du fant frem speilrefleksen igjen - ingenting er bedre. Bortsett fra smilet til Oliver, kanskje :) God søndag og god ny uke Klem Lilli

  5. Kjekt å følge deg på Instagram! merker det blir mindre og mindre tid/prioritering til blogging med alle disse andre artige sakene på mobilen.. Koselige bilder! klem:)

Comments on this blog post have been disabled.