A blög once bit my sister

16.mai

Pus på bordet

Geranium

Geranium

Dagen før dagen og jeg skulle ønske at jeg kunne være like avslappet som Findus er her. Eller like delikat og vakker som mine Geranium.

Istedet aner jeg ikke hva jeg og Emilie skal ha på oss i morgen, krise! Jeg tror festdrakten hennes er litt knapp, men nå er det utsolgt for bunadssko. Ellers er huset fullt av mat og drikke. Men husvasken gruer jeg for å begynne med. Det er vel bare å hive seg rundt igjen. Har du alt klart?

5 comments:

  1. Er nok som deg... passe stressa. Bunaden min er ikke i hus engang.. aner ikke om den passer engang, har ikke prøvd den etter snuppa kom. Men det aner meg at den kanskje er i minste laget. Det har tross alt ikke vært forandret på den siden jeg var 15. Men hvis den passer, så er det fortsatt sølv å pusse og skjorte å vaske/stryke. Pluss de andre skjortene som må vaskes... Lykke til!

  2. Jeg har klær klare. Trenger støvsuge litt og gjøre klar grillmat. Kaker tar vi et annet sted, så det slipper jeg å tenke på.

  3. Dropp nå husvasken! Vi er sånn rimelig klare. Ha en fin feiring i morra!

  4. Vi har droppa husvasken, bare oss fire hjemme likevel. Er veldig deilig med nyvaska hus altså, men idag har jeg i stedet bakt horn til frokosten vår og kost masse med Håkon som jeg mistenker er smittet av storesøster med vannkopper. Vi har mat i kjøleskapet og klærne er stort sett klare. Nå sitter jeg i sofaen og her blir jeg nok til jeg legger meg ;) Jeg har bunad, men skjorta er litt trang og jeg føler meg ikke så vel i den desverre. Imorgen blir det derfor kjole på meg. Likegreit med små skal bæres og trøstes og is som skal spises ;) Dessuten ser det ut til at det kommer regn, regn og mere regn... Ønsker deg og dine en flott dag!!! Klem

  5. Alt vel før jeg viste ordet av det. Nå venter vi besøk fra Danmark, de skal få oppleve sin første 17.mai :) I morgen blir det STOR frokost før borgertoget. Gratulerer med dagen alle sammen!

Comments on this blog post have been disabled.