A blög once bit my sister

Hos bestevennen

Marte på Askøy

Rekeaften

Neglelakk & rosévin

Bergen

Tid til å sladre, kose, spise, drikke, feste og shoppe litt. Heldige meg som har bestevennen her. Bergen er bare herlig!

Høy trivselsfaktor med andre ord. Sitter nå ute med et pledd godt tullet rundt beina, for selv om det ikke er varmt skinner alltid solen på Askøy :) Flott det!

4 comments:

  1. Herlig med husmorferie og skikkelig bestevenntid! Jeg hadde besøk av bestevennen i går. Hun bor i Oslo, men er fra Hamar og har helgejobb her innimellom. Alltid like koselig når vi sees :)

  2. Er det ikke herlig med litt egentid? Da blir man en glad-mamma, istedet for sliten-mamma (som både kan være sur-mamma og kjefte-mamma). Det er utrolig hvor lite som skal til for at man har fått litt påfyll. Herlige bilder av lillegutten som begynner å bli stor under her. Synes tida fyker avgårde, jeg henger nesten ikke med.... Lillepia klarer jo så mye selv nå! Av og til får jeg lyst å stoppe tida ei stund Ü

  3. Heisann!Har gitt dere en award - fordi dere fortjener det!:)Velg ut 3-5 blogger som dere vil gi en ekstra oppmerksomhet videre, men bare hvis dere har tid og lyst!Klem fra Humleheimen!;)

  4. herlig. vi var der samtidig. men det er noe spesilet å være der med sin aller beste venn!

Comments on this blog post have been disabled.