A blög once bit my sister

Dette skjer i hagen

Farmorstua

Sukkererter

IMG_6557

Rød peon

IMG_6562

Allium

Jordbær

Jordbærblomst

Epler på vei

Hagen

Hva, har hun begynt å plukke jordbærblomster? Tanken er at plantene våre skal få seg et skikkelig rotsystem og gi stor avling til neste år. Derfor plukker vi bort mesteparten av blomstene—slik satser vi på at vi får store sterke planter med masse jordbær i 2013. Det ser lovende ut :)

Ellers ser det ut til å bli lite plommer, så det spøker litt for årets plommelikør. Derimot kommer det mange epler og jeg syns også jeg så mange kart på pæretreet. Det kan vi like!

Noe av det jeg liker aller best nå for tiden er å holde på i hagen. Jeg finner roen i å jobbe og grave ved farmorstua.

Savner du forøvrig blogginnlegg herfra? Jeg, satser på å komme med bilder fra den fine helga vår i Hunderfossen snart. Om du skulle få lyst, kan du se daglige bilder av the Brekkevolds på Instagram, brukernavnene er @frubrekkevold og @mrbrekkevold.

3 comments:

  1. Oh hvilken flott hage dere har!! Skjønner godt du trives der ute. Min egen hage drømmer jeg om nesten hverdag! Håper det engang blir til virkelighet. Kult at dere er på instagram, jeg elsker insta! vi ses der!

    Sommerklem Mumsi

  2. Ojojoj, så mye vakkert!!! Jeg er støtt og stadig innom her, men er jo på instagram nå, så da får jeg med meg litt der, koselig det ;) God helg! Klem Ellen

  3. Hei dere. Endelig ett nytt innlegg på bloggen deres-koselig:-) Det ser altså så flott og koselig ut på Klemetsaunet.Og bildene du tar er så stemmningsfulle. Skulle gjerne besøkt dere der en gang. Ønsker dere en riktig fin sommer, håper den blir flott <3 Sommeklem fra Bodø.

Comments on this blog post have been disabled.