A blög once bit my sister

Stor språkutvikling

Black and white Olli

I sommer har denne fine gutten på snart 21 måneder hatt en enorm språkutvikling. Det er så gøy! Han gjentar det meste av det vi sier og setter sammen to og to ord, noen ganger tre ord. Hvilken glede det er å høre ham snakke :)

Dette bildet er tatt i dag. Endelig nyter vi sommer-Trondheim.

Nå skal mannen endelig se over de bildene han har tatt i sommer :) Gleder meg!

1 comments:

  1. Herlig pjokk ;) Kjenner godt til denne språkutviklingen du beskriver. Håkon fylte to nå i august, men har vært litt sen med å snakke. Nå de siste ukene merker vi derimot at det skjer masse. Nye ord kommer hele tiden. Han er nok litt frustrert for at han ikke blir forstått også, han er litt voldsom noen ganger i barnehagen og med storesøster.. Han prater og prater, men ingen skjønner ;) Nå blir det nok bedre og bedre tenker jeg. Gleder meg til nye innlegg her inne og utover høsten, alltid så koselige innlegg fra din kant. Gøy å følge deg på IG og, men bloggen er jo litt mer detaljrik. Ønsker deg en fin uke! Klem

Comments on this blog post have been disabled.