A blög once bit my sister

Prøver å finne tilbake

IMG_6874

Høst-Emilie

Jeg er jo egentlig langt ifra å blogge for tiden. Jeg som har elsket å blogge så lenge, det ble liksom så enkelt med Instagram. Har kun gjort noen krampaktige forsøk på å komme tilbake, men jeg finner liksom ikke tilbake til "blogge-formen". Innleggene har vel heller vært kjedelige.

Så nå vil jeg prøve noe nytt, jeg vil forsøke å legge ut iallefall et bilde med en liten tekst hver dag. Så får jeg brukt speilrefleksen mer, viktig det. Håper dere får glede av det.

Starter i dag med to bilder jeg tok av Emilie da vi tok turen til Farmorstua for å høste inn noe av det siste før vinteren. Vakre jenta mi! Akkurat nå har vi høstferie sammen, fine dager :)

3 comments:

  1. så utrolig nydelige bilder! kjenner meg igjen i det med at instagram blir enklere ja.. :)

  2. Hun er så vakker! Kjempefine bilder av en nydelig jente! Jeg har alltid likt bloggen din kjempegodt, og gleder meg til flere innlegg. Håper bloggelysten kommer tilbake. Og gjør den ikke det er jo det helt greit ;) Det er jo liten vits om du ikke har lyst, vi har ingen forventninger, men gleder oss over flotte bilder om de kommer. Klem

  3. Jeg også sliter med å finne bloggeformen! Har fremdeles ikke blogget bilder fra Italiaturen vår i sommer, og nå føler jeg det er litt for sent?! Merker jeg leser mindre blogger også,siden jeg følger de fleste jeg leser på instagram :)

    Et bilde og litt tekst hver dag er en god idé, så kommer vel bloggeformen snikende tilbake tenker jeg!

    Ha en fin høstferie uke!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.