A blög once bit my sister

2 år

Oliver 2 år Olli & Emilie

I farta med Fantorangen IMG_7007

I går ble Oliver 2 år, nå regnes han ikke som spedbarn lengre og kan ikke reise gratis eller komme inn gratis på særlig mange steder.

Han er stor gutt må du skjønne. Bestemt er han iallefall og ruller stadig vekk rundt på gulvet når han ikke får viljen sin. Han har snakketøyet i orden også: "Æ vil ikke skifte bleie", "sætt på gangnam style...", "klar, ferdig..gå", "sitte sammen og spise mat".

Han er en skikkelig godgutt som liker en god klem og helst skal ha nuss også. Sitter sjelden i ro på fanget da, for han er oppfinnsom og leken.

I ettermiddag drar vi på grava til søster Alma for å tenne lys. I dag skulle hun blitt 3 år. Vår vakreste øyensten. Kontrastene er store disse dagene i november. Slik er livet, vi takler det.

6 comments:

  1. Fine Oliver som har blitt så stor og flotte Emilie skolejente:) Gratulerer med vel overstått til Oliver:) Det blir fint å tenne lys på Alvas grav i kveld:) Varm klem fra Trine:)

  2. sætt på gængnamstyle!!!!!! Helt konge!!! Den er en stor hit her i huset også:)

  3. Gratulerer med den flotte toåringen! Tenk at Alma skulle vært tre år i dag - tida flyr.

  4. Gratulerer med dagen til Oliver!

  5. Gratulerer med dagen til ein kjekking! Og gode klemmer til de som har det tungt.

  6. En stor klem til deg og de gode barna dine. Bursdager er spesielle om det er for de vi har hos oss- eller dem vi har mistet. Skal tenne et lys for fine lille Alma i kveld her hos oss.

Comments on this blog post have been disabled.