A blög once bit my sister

Desemberbarn

Desemberbarn

6 åringen

Desember er fin! Desember er forventning, glede, stress, fine venner, snill familie, jule-ditt-og-jule-datt ...

Emilie har feiret 6 årsdagen hele tre ganger.

Bare en uke igjen nå, jeg har blitt tvunget til å stoppe opp i julerushet, Oliver er syk med høy feber.

Juleklem!

2 comments:

  1. Å, ja, desember er virkelig en fin måned, helt enig. I år har vår desember vært preget av sykdom, men nå begynner også minsten å kvikne til, så da håper vi på en frisk jul. Jeg har blitt tvunget til å ta dagene litt rolig i år, jeg stresser vanligvis ikke så veldig, men det er jo mye som skal ordnes likevel. Her står huset litt på hodet, men jula kommer og vi skal kose oss. Oliver er så utrolig fin på det bildet, skikkelig fin godgutt! Og som Emilie har jeg også bursdag i desember og syntes det er helt i orden. Alltid koselig å samles til bursdag i førjulstida! Nå håper jeg Oliver også begynner å bli frisk og at dere alle får en frisk og fin jul. God klem fra Ellen

  2. nydelige desember barn!

    p.s. elsker frank ocean.

Comments on this blog post have been disabled.