A blög once bit my sister

Ranunkler

Enn å ha så mange skjøre, gyldne kronblad og være så vakker. Kjøp deg en bukett du også! Helgelykke og en fryd for øyet ♥

God start på dagen

Her er et mattips for å få en god start på dagen eller eventuelt en god kveldsgrøt. Lag deg denne nyttige og vanvittig gode havregrøten som kreative Idafrosk har delt oppskriften på i bladet Boligdrøm. Se Idafrosk sine kunstverk på hennes instagram-konto her.

Geranium

Jeg elsker denne planten! De skal helst stå i terrakottapotter som har vært ute og fått masse hvite avleiringer på seg. Nå blomstrer de i vinduskarmen i både hvitt, rosa og rødt her hjemme hos oss. Vakre! Enn at det er kun to dager til 1.mai.

Vårinnputt

Våren gir meg ny energi, selv om jeg i dag har føltes ut som en slapp sprettball (ble litt mye vin på fest i går). Gleden over at sola står tidlig opp og går sent ned er stor. Enda større er gleden over å se at det spirer og gror i kolonihagen. Skiene er pakket bort, for det er våren jeg elsker og lengter til når vinteren er her mørk og kald.

Fin vinter

Noen av de siste ukenes blinkskudd i det vi kanskje nærmerer oss våren. Jeg er ikke helt klar for å slippe vinteren enda, jeg bare må komme meg på skøyter noen ganger til først. Gleder meg selvfølgelig utrolig mye til åpning i Farmorstua. Skal begynne å så frø til uka, da jeg endelig tar helg etter nattjobb.

Yoga er for alle

Det aller beste jeg begynte med i 2012 var helt klart Yoga. Jeg er så heldig å ha en veldig god nabo som driver Yogastua, hun leier lokale i Charlottenlundhallen som er like ved oss. Så da er det lett å trippe oppover for utfordrende, behagelige og avslappende timer med yoga.

Memoryspill

Dette er et lag-det-selv spill. Det eneste du trenger er en printer med blekk, en saks, lim og 12 ispinner. Det siste kan jo gjøre deg både kvalm og mett. Vi manglet heldigvis kun 4 ispinner til vårt spill. Det var ikke akkurat noe problem med to isglade unger.

Fredag

God natt til deg som titter innom!

1 år på Instagram

Da har jeg faktisk brukt Instagram i over 1 år. Jeg har mye glede av denne foto-appen på telefonen. Det har jo ikke blitt så rent lite bilder der heller. Jeg valgte å gå privat for å slippe spam og uønskede følgere der like før jul, så om du ønsker å følge meg og hverdagen der er det bare å legge meg til..

Lørdagsgodt

Her er mitt lørdagsgodt ♥ Bildene er tatt med iPhone.