A blög once bit my sister

T I D

Jul 2012

Selv om denne jula var preget av sykdom hadde vi mange kosestunder. Det er godt bare det å få være sammen, ha fri og nyte late dager uten stress. Det er mye av grunnen til hvorfor jeg jobber på natten, slik at jeg skal få tid til mest mulig familiekos. For familie og venner er hva jeg aller helst vil fylle tiden min med.

Så i 2013 har jeg bestemt meg for å forbli nattsøster og gleder meg over å ha godt med tid.

T I D T I L:

  • B A R N A
  • M A T
  • F O T O
  • K O L O N I H A G E
  • E G E N T I D
  • V E N N E R
  • R E I S E
  • K J Æ R L I G H E T E N

Hva vil du bruke mer tid på i 2013?

1 comments:

  1. Godt Nytt År! Så flotte mål du har satt opp! Misunner deg litt som har dagene fri - meeen er litt mer usikker på om nattarbeid hadde vært noe... ;) Jeg tenker hvert år på ting jeg burde/skulle/kunne vært flinkere til - men jeg må si at det ofte blir med tanken - dessverre :) Herlige bilder som alltid! :)

Comments on this blog post have been disabled.