A blög once bit my sister

Uke 3

Legohus

Lego

Denne helga har minusgradene herjet ute. Jeg har jobbet på dagtid, så mannen har kosa seg med barnelek og korte turer ute.

Dette legohuset syns jeg minner om Farmorstua på Klemetsaune. Det er et samarbeidprosjekt mellom Morten, Emilie og venninnen Pia. Emilie har fått helt dilla på lego i det siste, både smålego og duplo.

Tulipaner

Lakrisrot

Jeg har en aldeles nydelig bukett med tulipaner fra coop på stuebordet.

I koppen har jeg lakrisrot-te som jeg fikk av en nabovenninne :) Den varmer ekstra mye og smaker nydelig.

Happy new year!

Dette fine diktet og tegningen kom Emilie hjem med til helga. Hun produserer så mye fint :)

Ønsker deg en fin tredje uke av 2013! I kveld skal Emilie og Morten se dette, imens jeg skal lytte til denne dama.

2 comments:

  1. God mandag! Her er guttene hekta på Lego, men leker fremdeles med Duplo. Har veldig mye av begge deler, fra jeg var liten ;) Og så har de selvfølgelig fått endel til jul og bursdag. Lukas leker med Duplo i perioder, men har nå funnet ut at han kan bygge garasje til bilene sine, så nå kombinerer han Duplo og småbiler ;)

    Guttene skal på Hakkebakkeskogen med mamma'n min og moren til Trond i februar når det kommer hit :) Det blir stas!

    Selv gleder jeg meg til en pippiforestilling som kommer hit i mars :)

    Ha en fin mandag!

  2. PS: Så kommentaren din på bloggen min nå :) Må tipse deg om at oppskriftshefter til perler er mye billigere på Toys r us, enn på andre lekebutikker :) Og så har de andre typer på Panduro :) Linus fant ut at det var mye matematikk i å pærle, siden han må telle pærlene på bildet, så finne riktig anntall, og så sette dem i riktig formasjon :) Smartingen! ;)

Comments on this blog post have been disabled.