Finn frem:
- 250 gram (økologiske) havregryn
- 50 gram solsikkekjerner
- 50 gram sesamfrø
- 75 gram mandler, grovt hakket
- 75 gram valnøtter, grovt hakket
- 25 gram brunt sukker, kan sløyfes
- 2 klyper maldonsalt
- 1 dl eplejuice (eller annen fruktjuice)
- 1 ss honning
- litt kanel (smak til), kan sløyfes
- litt kardemomme (smak til), kan sløyfes
- 75-100 gram tørket tranebær
Oppskriften kan selvfølgelig alltid dobbles om du ønsker den skal vare en stund. Nydelig med friske bær (evt frosne bær), kesam, gresk yoghurt, litt honning eller lemon curd.
Garnolaen stekes på 140 grader i ca 50 min. Rør med 10-15 minutters mellomrom. Bildet er tatt før tranebær er tilsatt, det tilsettes etter steking.
God lørdag!
Hei!
Bloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.no, slik at vi kunne koble til den.
Alleoppskrifter er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett.
Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine blogger og nettsteder.
For å bli med Alleoppskrifter, bare gå til http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen
Legg vår Widget og bloggen din vil bli vist på vår topp liste!
Ha en fin dag!
Vennlig hilsen, Elin Alleoppskrifter.no