A blög once bit my sister

1 år på Instagram

Fineste Olli i kornåkeren #myboy #åker #korn #snarthøst

Da har jeg faktisk brukt Instagram i over 1 år. Jeg har mye glede av denne foto-appen på telefonen. Det har jo ikke blitt så rent lite bilder der heller. Jeg valgte å gå privat for å slippe spam og uønskede følgere der like før jul, så om du ønsker å følge meg og hverdagen der er det bare å legge meg til..

Bildet over av Olli i kornåkeren er mitt mest likte bilde på Instagram hittil. Litt morsomt i og med at det er tatt med en gammel Sony Ericsson telefon vi hadde liggende imens min iPhone var defekt. Så kanskje det er noe med fotografen ;)

Påskestemning ☀

Gårsdagens bilde av Smetthows allé fikk også mange hjerter. Ekstra vakker snøhvit, med ski på beina og sol i ansiktet.

God mandag til deg! Avslutter med Oliver sin favoritt sang for tiden, han synger med så godt han kan :)

Comments on this blog post have been disabled.