A blög once bit my sister

Yoga er for alle

Yoga

Det aller beste jeg begynte med i 2012 var helt klart Yoga. Jeg er så heldig å ha en veldig god nabo som driver Yogastua, hun leier lokale i Charlottenlundhallen som er like ved oss. Så da er det lett å trippe oppover for utfordrende, behagelige og avslappende timer med yoga.

Jeg er helt klart ikke den mest tøyelige av de deltakende, men yoga er for alle. Dessuten gir det resultater over tid. Sjekk foreksempel ut videoen under.

Emilie gikk i høst på barneyoga. Det elsket hun virkelig, hun snakker ofte om det. I bursdagsgave fikk hun rosa yogamatte og yogakort for barn av våre kjære naboer. Matta er ofte fremme og hun gjør stadig yogaøvelser, hun syns det gjør godt. Hun er også langt mykere enn sin mor.

Yoga-kort

Yoga er en fin ting å gjøre sammen. Vi legger mattene ved siden av hverandre og kortene er med å hjelpe oss å finne gode øvelser, man kan også hjelpe hverandre inn i øvelsene. Jeg fant et nettsted som selger ABC Yoga kort for barn rimelig her.

Yoga-kort

Oliver prøver også gjerne, men klarer bare være konsentrert i korte stunder. Morsomt å se ham prøve seg uansett :) Prøv Yoga du også! Bor du i Trondheim må jeg bare anbefale Yogastua og flinke Marianne på det varmeste! Hun er også å finne på Zenit Yoga.

Husk å nyte en deilig kopp varm te og feks tørket frukt etterpå. Vi hadde picnic på gulvet med ungene, det var suksess.

Må bare nevne at dette innlegget ikke er sponset, kun reklame fra min side for noe jeg liker veldig godt å gjøre. Har du prøvd Yoga?

Ha en fin februar-uke alle sammen!

1 comments:

  1. Marianne Helgesen   Monday February 11th 2013 20:15

    Ååååå kjææære deg! Så herlig hyggelig. Blir helt varm i hjertet! Godt å høre at dere liker yoga så godt. Det gleder meg stort. Pia spør ofte om barneyoga, så det blir etter påske en gang. <3 Yoga

Comments on this blog post have been disabled.