A blög once bit my sister

Fin vinter

Familietur til byen ❤

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Noen av de siste ukenes blinkskudd i det vi kanskje nærmerer oss våren. Jeg er ikke helt klar for å slippe vinteren enda, jeg bare må komme meg på skøyter noen ganger til først. Gleder meg selvfølgelig utrolig mye til åpning i Farmorstua. Skal begynne å så frø til uka, da jeg endelig tar helg etter nattjobb.

God søndag ønskes deg!

6 comments:

  1. Hei Så nydelige bilder av barna, byen og vinteren! Fikk litt Trondheim lengsel da jeg så elva og bygningene.;) Her i Bergen var det ganske så vårlig og solfullt idag, fikk virkelig vårfornemmelse. Du, jeg må takke for supert tips med de hvite boksene til kjøkkenskapene. Har vært og kjøpt inn mange av dem og bruker dem på både kjøkken og bad. Helt supert!!:) Titter alltid innom bloggen din. Koselig stemning hos dere. Hilsen fra Monja

  2. Herlige bilder!! :) god uke til deg og dine! Jeg gleder meg til bilder fra farmorstua! :)

  3. Endelig tegn til at noen fortsatt tar turen innom bloggen som begynner å bli litt skjør og glemt innimellom. Takk for hyggelige kommentarer! Det gir meg lysten til å matblogge litt igjen.

  4. For noen vanvittig fine bilder! Elsk!

    Du er god til å fange, få med lys og stemning. Go påsk! Siw

  5. Savner bloggen din! :)

  6. Nå fikk jeg lyst og besøke Trondheim igjen. Vi sto og tok bilder ved vannet og de husene da vi var på besøk i 2009 og 2010. (mener jeg det var)

    Nidarosdomen og middag i Tyholt tårnet er fine ferieminner.

Comments on this blog post have been disabled.