A blög once bit my sister

Vårinnputt

Hestehov

Vårglede

Såtid

Stemor

Farmorstua

Sykler med Theo

Klemetsaune

Sammen med Theo

Tester pappas nye leketøy

På kloss hold

Softis

Våren gir meg ny energi, selv om jeg i dag har føltes ut som en slapp sprettball (ble litt mye vin på fest i går). Gleden over at sola står tidlig opp og går sent ned er stor. Enda større er gleden over å se at det spirer og gror i kolonihagen. Skiene er pakket bort, for det er våren jeg elsker og lengter til når vinteren er her mørk og kald.

Emilie lærte seg å sykle uten støttehjul så fort snøen var borte fra stikkveien utenfor og lenge før de på Byåsen hadde sett bar asfalt. For en glede!

Dagene er fulle av aktivitet, gode naboer, familie, yoga, marsjering til 17.mai, graving, såing, sykling, hopping, sand og søledammer.

Jeg får vel såvidt tenkt meg om før sommeren er her for fullt. Bloggen er ikke glemt, jeg vet bare ikke helt hvordan jeg skal bruke den for øyeblikket. Hyggelig at noen savner den, det gjør jeg også innimellom.

Gledelig vår til deg!

2 comments:

  1. Vårlige vakre bilder! Endelig! Jeg elsker våren! Da blir man såå glad når det er godt vær og nyter hver plussgrad og solstråle - (om sommeren forventer man det jo og blir lei om det ikke er over 20 pluss) :) Ønsker deg & dine en herlig vår! My favorite time of year!

  2. Hei! Jeg er fra Ottestadtidende.com og lurte på om jeg kunne bruke softis-bildet i en artikkel! Takk hvis jeg får lov! :)

Comments on this blog post have been disabled.