A blög once bit my sister

Geranium

Geranium

Geranium

Jeg elsker denne planten! De skal helst stå i terrakottapotter som har vært ute og fått masse hvite avleiringer på seg. Nå blomstrer de i vinduskarmen i både hvitt, rosa og rødt her hjemme hos oss. Vakre! Enn at det er kun to dager til 1.mai.

Takk for responsen på gårsdagens innlegg både her, på Facebook og Instagram ♥

5 comments:

 1. Vakkert og Lekkert både dette og de forrige vårinnlegg... Ha ei deilig uke:-)

 2. Nå er det alt for lenge siden jeg har tittet inn hos deg. Men før jeg scroller meg nedover bloggen din: Jeg har aldri skjønt forskjellen på Geranium og Pelargonia. Jeg kjøpte noen her en dag og det var Pelargonia, men de ser jo nesten klin like ut som dine :D Uansett, en blomst er en blomst og innmari fine det er de ;) Ha en kjempefin uke.

 3. Så nydelige! Eg vil også ha ein vinduskarm! Og gjerne med geranium! :)

  Det var så koseleg å få helsing frå deg i går. Den kom akkurat medan eg var inne på bloggen din, så det var litt ekstra fint å tenke på at vi tenkte på kvarandre på samme tid. ;)

  Veldig kjekt å følge litt med på kva som skjer med deg og dine! Og alltid inspirerande bilder! :) Takk! klem

 4. Takk kjære dere! Ser heller ikke forskjellen mellom geranium og pelargonia, det er nok for kjennere. Uansett er de like pene.

 5. Fru pigalopps :)   Thursday June 13th 2013 12:22

  Venter spent på et innlegg fra farmorstua - får ikke opp bildene dine på instagram lenger - håper ikke jeg har gjort noe feil? Virker som jeg er utestengt fra din profil :( ønsker deg og dine en finfin sommer! Har fulgt deg over flere år :) stor klem fra Ingunn :) alias

Comments on this blog post have been disabled.