A blög once bit my sister

Helgatur til Son

Dro ned til Søstra på bursdagen hennes. Fikk fiksa gulerotkake, muffins og sodd med hjelp av barna og Lillemor ( mora til Morten G). En stor bukett friske tulipaner pyntet opp kjøkkenet til bursdagsbarnet kom hjem fra jobb. Morten G overrasket med Spa neste helg og Paristur til Lena. Ikke noen smågaver der i gården nei. Helgen bragte utrolige mengder snø, og jeg som trodde at jeg kanskje kunne få en fornemmelse av vår av å dra til Østlandet. Kanskje for meget å be om tidlig i februar. Emilie var i sitt ess, men hun holdt meg en del våken med hosting og gnissing av tenner. Søskenbarna var morsomme og kule, selv om de kan være en håndfull noen ganger. Her er noen pics fra helga.

Emilie liker seg på fly med innholdsrik matpakke og Mikke Mus bok.

På flyet

I lek med Nadja.

Leke med Nadja

Badestund med mamma, som tidligere også er blogget med en mms.

I ett boblebad overfylt av skum Søta miFri utfoldelse i dusjkabinett

René er en skikkelig god gutt som er både høyt og lavt.

God gutt

Tilslutt ett herlig øyeblikk med barna.

Herlig øyeblikk

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.