A blög once bit my sister

Fra en blogger til en annen

Jeg var inne på interiørbloggen til Emmelines. Hun skriver så godt og har i det siste tipset meg om ett påskeservice i gult med polkadotter fra Kremmerhuset, som jeg bare må ha. Så nå håper jeg de ikke blir tomme med det første. Lønninga må inn på kontoen før innkjøp. Vi skal nemlig ha hjemmepåske, så jeg har lyst å pynte litt.

I dag hadde Emmelines blogg referert til ett fantastisk innslag vist under VM i februar med vår alles Ingrid Espelid Hovig og en kjent koreaner (som jeg har møtt på lokalbutikken), Mr.Lee. Det var good match med dem bak kjøkkenbenken, du må se HER hvor klønete og søte de er med induksjonsovnen på kjøkkenet de låner.

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.