A blög once bit my sister

Det var den gang da...

Da har endelig min siste vakt i høyblokkas falleferdige lokaler endt, Spotec-sandalene mine er kastet i søpla. Fra kl. 11 i morgen flytter de første pasientene over i nye lyse lokaler i gastro øst, 5. etg. Gleder meg til å dokumentere det i morgen. Jeg skal ha mellomvakt og ta med meg speilrefleksen, ekstern blitz og knipse litt. Gir dere her noen bilder av hva vi endelig skal slippe å se mer, høyblokka rives i 2011. Korridorbildet blir ikke helt korrekt siden det ikke ligger en eneste pasient i gangen, men man ser skjermbrettene.

Korridor høyblokka, B10

Helt utrolig ekkelt på verandaen, duene har tatt over. Det siste er et bilde av det gamle klysterrommet.

Duene har overtatt verandaen Klysterrommet

1 comments:

  1. Åh som vi gler oss te i mårra klokka 11 :D E spørsmål om vi klare oss uten aill sa pærmain da ;)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.