A blög once bit my sister

Forkjølelse

Jordbær

De siste par dagene har jeg vært kraftig forkjøla og brukt mesteparten av tiden på å sove. I dag måtte jeg bare prøve å trille snuppa til barnehagen, litt kaldsvett og snørrete fikk jeg karret meg inn på Prix etterpå og der fant jeg endelig noe jeg hadde lyst på, nemlig jordbær. De så gode ut og når jeg så at de bare skulle ha 17,50 så ble de med til kassen.

Det hører med til historien at jeg så to priser på 17,50 og en på 24,90 ved frukthyllene, men da måtte jeg jo få dem for 17,50. I kassen gikk de inn for 34,90, nesten dobbelt så mye. Men dama solgte de til meg for 17,50, det gjelder å følge med. De var gode :) På søndag laget jeg foccaciabrød til familiegjestene, det ble nydelig!

Foccacia med tomat/urter og hvitløk

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.