A blög once bit my sister

Härliga Härjedalen

"Mallorca"

StrandlekHelgen har vi tilbrakt sammen med pappa på Ransjø, en liten idyllisk plass med under 20 fastboende som ligger 420 m.o.h. Det ligger ca 33 mil fra Trondheim midt mellom Hede og Sveg for de som er mere lokalkjent. Det er noe mørkt og kaldt på vinteren, men på vår og sommeren er det paradis.

Jeg har vært størsteparten av somrene mine der når jeg var liten. Vi fisket etter abbor, lekte på "Mallorca" beach, slo i hjel en milliard klegg og mygg, spiste is på utsikten (det skulle være hvit Magnum—den beste isen), rodde i sivet, badet, spiste pappas nakkekoteletter—som han hadde tømt disken til lokalbutikken for—og hadde avslappende dager i sol og tordenvær. Mange gode minner. Da er det godt å dele disse med familie og merke at det er akkurat sånn for Emilie også—barndomsparadis i vann, på strand og i gress.

Tur til Forsen

Pappa lager en av mine livretter, røkt abbor med sitronpepper og majones på tunnbrød. Mumsigt!

Tenn opp Røkt Abbor

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.