A blög once bit my sister

Noen blinkskudd i Åre

On Copperhill

Vi hadde strålende vær på lørdag og fikk sett på Petter Stordalens nye superhotell: Copperhill. Her har pengene sittet løst hos utbyggerne, som blant annet har fått den amerikanske arkitekten Peter Bohlin til å tegne bygget. Hotellet er sesongbetont og rammet av finanskrisen, så nå var det stengt, men åpner nok i vinter igjen. Da får man vel ta seg en dyr drink eller noe der inne. Utsikten var det i allefall ingenting å si på, synes Emilie.

Copperhill Mine to

Egen strutBåde fredags- og lørdagsgodisen ble inntatt på Åre chokladfabrik, som til Emilie og min lykke har smaksprøver overalt i butikken—tross svineinfluensa. Nam, mumser blåbærstryffel etter bursdagskalas i går ;) Emilie lagde flere "kaker" med leire og sang bursdagssangen for meg på sitt bærbare piano. Priceless memories! Det skal nevnes at barna og vi vil anbefale en tur i badet på Holiday Club. Om noen helger skal jeg og Morten tilbake for alenehelg, og da skal vi prøve Saunaworld også.

Åre chokladfabrik

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.