A blög once bit my sister

Elskede førjulstid

Litt julepynt..

Kjenner du lukten av pepperkaker?

Finn inspirasjon her..

Første innkjøp...

Litt tidlig sier du? Da har ikke du en baby i magen som kommer midt i førjulsstria. Jeg kom over KK´s julemagasin på butikken i dag og fikk skikkelig julefølelse:) Bladet inneholder alt fra "hjemme hos" reportasjer, tips til juleverksted, gavetips, oppskrifter & masse inspirasjon. Løp og kjøp, sier jeg bare.

I blogge verden kan du sjekke ut bloggene: Sjarmerende jul og [Emmelines] (http://emmelines.blogspot.com/), vet du om noen andre? Ellers har jeg hørt at bladet Rom 123 i neste blad skal ha en del ideér til dere som skal lage julekalender til både store og små. Jeg har lånt bilder fra nettbutikken Boligfryd og bloggen Sjarmerende jul.

3 comments:

  1. Åh Johanne! Sukk... :-) Jeg elsker jul og juleforberedelser, dette var et koselig innlegg :-) Er forresten veldig fornøyd med bloggskrivingen din om dagen, kommer jo noe nytt hver dag :-)

  2. Ja, det har virkelig blitt en hobby dette med blogging etter jeg fikk egen speilrefleks. Har begynt julegaveshoppingen i dag. Men nå må jeg ha en lur, magen og jeg trenger litt ekstra hvile;) Kommer et innlegg i dag også.

  3. Åh, gleeeeder meg til jul:) Ska begynne å pynte tidlig! Og skulle absolutt begynt med julegavene NÅ!

Comments on this blog post have been disabled.